teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vi på Premier saktar aldrig ner och växer hela tiden så det knakar! Vi söker dig som vill bli en del utav vårt team och växa tillsammans med vår verksamhet. Vi vill vidga dina vyer och erbjuda dig ett omväxlande arbete. Våra kunder efterfrågar fler duktiga Premierare som kan börja arbeta hos dem och vi vill komma i kontakt med dig som söker jobb!

Vi söker efter dig som vill och kan arbeta inom produktion och verkstadsindustrin. Du har erfarenhet och kunskap från tex svets, montering och CNC. Du kanske är processoperatör, produktionstekniker eller maskinoperatör? Oavsett vilken industribakgrund du har så är du varmt välkommen att bifoga ditt CV samt personliga brev genom att ansöka i denna annons.
Så hoppas vi på att få träffa dig och att vi har något bra jobb att erbjuda just dig!

Kvalifikationer
I vårt team älskar vi glada och positiva människor, energifulla och härliga kollegor funkar fantastiskt bra hos oss!
Har du en god attityd, är duktig inom ditt område och flexibel i ditt arbetssätt? Sök dig till oss! Meriterande är om du har truckkort, traverskort, heta arbeten men inget krav.

Då flertalet av våra kunder har skiftgång såsom 2-skift, 5-skift och natt ser vi att du kan arbeta något av dessa arbetstider.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Körkort
Egen bil

logga

Industriarbetare sökes!

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb