teknikjobb.se

ILS-INGENJÖR - TILL SPÄNNANDE KONSULTUPPDRAG

Företag Combitech AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

ILS-INGENJÖR - TILL SPÄNNANDE KONSULTUPPDRAG

I din roll som ILS-ingenjör ingår att genomföra drift- och underhållsanalyser i nära samarbete med utvecklingsorganisationerna hos våra kunder, inom områden som LSA (Logistic Support Analysis), predikteringar och reservdelsdimensioneringar men hela ILS-området ligger öppet för framtida utmaningar!

Arbetet är mycket omväxlande och omfattar allt från framtagande av underhållsberedningar, LCC-arbete och strukturarbete för ingående materiel till avveckling av system. Du kommer att arbeta med systematisk analys, exempelvis via feleffekts- och driftsäkerhetsanalys, vars resultat påverkar beslut rörande utformning av produktens design, underhåll och resursförsörjning. Täta samarbeten med funktioner för systemsäkerhet och dokumentation är en viktig del av vardagen och ofta förekommer gränsöverskridande samarbeten.

Vi tillämpar vedertagna standarder, väl beprövade analysmetoder och har tillgång till de flesta etablerade stödsystem/verktyg som används i branschen.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Du som söker är högskole-/civilingenjör inom något teknikområde och är en teknikintresserad person som trivs i en miljö där nära samarbete med kunder och kollegor är en naturlig del av vardagen. Vi söker dig som är nyexad och nyfiken på ILS-området eller dig som jobbat några år med inriktning mot ILS-arbete. Har du hunnit arbeta några år, har erfarenhet av branschen och att driva projekt, då är det klart meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom området ILS och stödsystem som WQS (Windchill) och OPUS10.

Du tar ansvar för dina uppgifter och ser värdet i en god kommunikation samt har en positiv grundsyn och har en förmåga att se möjligheter. Du är noggrann, självständig och engagerad.

Eftersom du kommer ingå i ett team med blandad erfarenhetsbakgrund så kommer du ges möjlighet att bolla komplexa frågor och problem med erfarna kollegor. Du vill utvecklas och hjälpa andra att utvecklas, så det är en självklarhet för oss att du vill dela kunskap med varandra för att lösa kundernas behov tillsammans.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Då flera av våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Vi tar semester i juli och tar upp rekryteringsprocessen igen i mitten av augusti. Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

ILS-INGENJÖR - TILL SPÄNNANDE KONSULTUPPDRAG

Combitech AB