teknikjobb.se

I3TEX SÖKER MASKININGENJÖR I LINKÖPING

Företag i3tex
Ort
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

I3TEX SÖKER MASKININGENJÖR I LINKÖPING

Variation bygger kunskap! Vill du vara med och utveckla framtidens produkter för en bättre värld? Fortsätt att läsa.

På i3tex arbetar vi med många intressanta projekt och sätter snabbt ihop team med djup och bredd inom olika teknikområden för att möta specifikt kundbehov. Nu söker vi på i3tex i Linköping dig som är maskiningenjör.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett kreativt team som tillsammans arbetar mot gemensamma mål, skapar produkter och utvecklar tekniken efter kundens önskemål. Hos oss finns en stark vision om att hjälpa våra kunder att utveckla framtidens produkter för en bättre värld!

OM TJÄNSTEN

Nu söker vi en driven maskiningenjör som vill ta sig an projekt inom många olika branscher. Vi tror att du som passar bäst för den här tjänsten är öppen för olika möjligheter och ser utmaningar som en chans att lära dig nya, spännande saker. Vi ser gärna att du är innovativ och initiativrik och har god samarbetsförmåga där du strävar efter att tillsammans med dina kollegor finna lösningar och uppnå goda resultat.

Vi ser att du:

  • Är civil- eller högskoleingenjör eller har annan likvärdig bakgrund.

  • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom konstruktion och produktutveckling.

  • Har goda kunskaper inom 3D-CAD, exempelvis Creo, SolidWorks, Catia V5, NX eller motsvarande verktyg. 

Meriterande om du har erfarenhet/kunskap inom hydraulik, mekatronik, kablagekonstruktion eller dokumentation. Vi ser även att det är meriterande om du har erfarenhet av plastkonstruktion och formsprutning.

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Jacob Hylén och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Kontakt

Jacob Hylén, telefonnummer: 070- 088 97 03

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

I3TEX SÖKER MASKININGENJÖR I LINKÖPING

i3tex