teknikjobb.se

Hydraultekniker till Automation Kiruna Underjordsgruva

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-21

Ansök nu

Hydraultekniker till Automation Kiruna Underjordsgruva

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Sektionen Norra Gruva Media & Infrastruktur, NGM har det överhängande ansvaret att förse gruvan med en välfungerande och kostnadseffektiv infrastruktur. Sektionen består av fyra arbetsplatser som arbetar med att säkerställa vattenuppfordring, ventilation, underhåll och utveckling av styrsystem samt utför särskilda specialistuppdrag för gruvans olika sektioner. Hos NGM värdesätter vi ett öppet och utvecklande samarbetsklimat där våra medarbetare har möjlighet att växa i deras roller och specialisera sig på de unika utmaningar som vårt verksamhetsområde erbjuder.

Om tjänsten

Vi söker nu en Hydraultekniker till vår arbetsplats Automation NGM med ett brett uppdrag i gruvan. Som Hydraultekniker hos oss är du vårt teknik- och kompetensstöd inom hydraulikfrågor för både mobila och fasta anläggningar under jord. Det innefattar bla. att stödja och leda avancerad felsökning, analysering och utredning av händelser samt att utveckla underhållsplaner och kompetens internt.

Dina kvalifikationer

Du är en noggrann och analytisk person som trivs med att driva på och utveckla ditt arbetsområde. Du har lägst gymnasial utbildning med industriteknisk inriktning eller liknande alternativt motsvarande erhållen arbetslivserfarenhet. All hydraulikinriktad vidareutbildning och underjordsvana är meriterande. B-körkort är ett krav.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Övrig information

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.
Skiftform: Dagtid med möjlighet till 4 dagarsvecka.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 2021-02-21.
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Roger Englund 070-610 3512
För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Adam Dresh 070-374 4932

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter: Kiruna/Svappavaara
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-729 03
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Dela detta jobb

Hydraultekniker till Automation Kiruna Underjordsgruva

LKAB