teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. 

Om tjänsten

Du ingår i en grupp på sex personer som i huvudsak arbetar med service och underhåll av hydrauliska utrustningar och komponenter i förädlingsverken. Utöver detta jobbar du med kontroller och inspektioner i Kiruna och Svappavaara. I arbetet ingår även reparationer av ingående komponenter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om problemlösning och nya utmaningar samt har en god initiativförmåga. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp och har god anläggningskännedom. Arbetet kräver flexibilitet då omprioritering av arbetsuppgifter är vanligt förekommande. 

Du har gymnasial utbildning, eller motsvarande, med inriktning mot industri samt kunskaper i hydraulik/pneumatik. Kännedom inom el eller VVS samt dokumenterad erfarenhet från reparation och underhåll av fasta anläggningar är meriterande.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Körkort: B
Skiftform: Dagtid.
I tjänsten ingår även beredskap.

Välkommen med din ansökan senast 16 december.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta produktionschef Kent Strandelin 0980-71682

Hydraulmekaniker till Malmförädlingsverken

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Dela detta jobb