teknikjobb.se

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 40 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com

I Sverige finns Outokumpu på tre platser och har totalt 2000 anställda. Avesta Jernverk är den största siten och har ett fullt integrerat verk. Vi är 700 medarbetare varav 160 arbetar inom underhållsorganisationen.

Hydrauliktekniker

Till vårt team på underhåll söker vi nu en Hydraultekniker med inriktning på FU.

Du kommer att arbeta med hydraulikunderhåll på samtliga verksamheter innanför grindarna där ditt fokus mestadels kommer att vara förebyggande underhåll inom området. Du erbjuds en tjänst där du får många kontakter inom förtaget och du utför ditt dagliga arbete på ett fritt men ansvarsfullt sätt.

Vem är det vi söker?

Vi ser att du som söker har en utbildning inom mekanik- och hydraulik. Har du även el-kunskaper så är det meriterande. Vidare har du erfarenhet och kunskap från förebyggande underhållsarbete inom både mekanik och hydraulik. För arbetet krävs att du kan se samband och grundorsaker till driftstörningar samt initiera och driva förbättringsåtgärder. Du behöver vara bekväm med att planera och driva ditt arbete själv. Det är av vikt att du kan samarbeta med olika personer och befattningar.

Låter detta intressant för dig?

I denna rekrytering samarbetar Outokumpu med Lundin&Boström.  Du söker tjänsten på lundinbostrom.se Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51.

Hydrauliktekniker till Outokumpu

Ort
Utgår

2018-06-23

Ansök nu

Dela detta jobb