teknikjobb.se

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi bygger om och bygger nytt, hyr ut, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Vi som arbetar på projektavdelningen brinner för projekt som arbetsform och ser ett värde i att våra projekt bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. På avdelningen är vi ca 40 personer och vi har ca 300 pågående projekt med stor bredd och variation. Det ger en möjlighet att jobba med olika typer av projekt och växa med rollen. Avdelningen erbjuder både interna och externa utbildningar och även en personlig utvecklingsplan. Vi tror på en bra start, som nyanställd hos oss får du en mentor och går vårt introduktionsprogram.

Arbetsuppgifter
Som huvudprojektledare leder och planerar du intressanta stora byggprojekt. Du resurssätter själv ditt projektteam där du vid behov har underställda delprojektledare och ansvarar för projektets framdrift. Projekten handlar främst om nybyggnationer inom Region Uppsalas regi.
Som huvudprojektledare arbetar du inte sällan med strategiska frågeställningar och du behöver bygga goda relationer inte bara med entreprenörer utan också med regionens representanter och ibland med politikens representanter. Samsyn, samarbete och problemlösning är den röda tråden i ditt arbete.

Huvudprojektledaren ansvarar även för att:

•Fastställa och följa upp kvalitets-, ekonomi- och tidsramar
•Samverka med kollegor, konsulter, entreprenörer och myndigheter
•Upphandling
•Planering, uppföljning och rapportering

Din bakgrund och dina egenskaper
Du har akademisk examen från högskola/universitet med inriktning bygg/fastighet eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren betraktar som likvärdig, samt ett par års erfarenhet av att leda projekt inom bygg, fastighet, anläggning eller något likvärdigt.
Kunnande inom entreprenadjuridik ser vi som meriterande liksom om du är certifierad projektledare.
Du är en person med både vilja och vana att skapa goda relationer och hitta vägar för samarbete och samsyn.
Du utmanas och stimuleras av problemlösning som kan uppstå i ett projekt.

Övrig information
Vårt kontor finns inom Akademiska sjukhusets område i nyrenoverade historiska lokaler från 1700-talet.
Vi erbjuder dig ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner på Region Uppsalas hemsida.
https://www.regionuppsala.se/sv/Jobba-hos-oss/Att-jobba-har/Formaner/

Vill du veta mer?
Vid denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se
Information om tjänsten lämnas av John Tillman, 018-611 61 72.

Är du sugen på att veta mer innan du ansöker?
Vi berättar mer om vår verksamhet och bjuder på frukost den 8/3 kl 08:00 – 09:00 i våra lokaler på Akademiska sjukhusområdet. Anmäl dig till detta senaste 6/3 genom att skicka ett mail till john.tillman@regionuppsala.se

Fastighet och service är på frammarsch och vi utökar med fler medarbetare även på vår tekniska avdelning, du hittar alla våra lediga tjänster inom projekt- och tekniska avdelningarna på www.jobbet.se.

Vill du jobba med oss?
Vill du också jobba där projekten gör skillnad?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Din ansökan vill vi ha senast 21 mars 2019.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Huvudprojektledare

Ansök nu

Dela detta jobb