teknikjobb.se

Huge Bostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun som 2017 blev utsedd till årets tillväxtkommun. Huge äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler. Vi har drygt 8000 lägenheter och 6 handelscentrum i vårt bestånd. Vi har cirka 150 anställda med flera områdeskontor i Huddinge kommun. Läs gärna mer på huge.se.


Vill du vara med och påverka utvecklingen i Huddinge kommun? Vill du bidra med din erfarenhet inom ventilation i ett företag som verkligen bryr sig? Då kanske det är dig vi söker!

Huge finns där Huddingeborna bor, handlar, umgås och arbetar. Huge Bostäder bidrar genom sitt arbete och sin verksamhet till ett livskraftigt och attraktivt samhälle - i alla delar av Huddinge kommun. Huge tror på lösningar som är bra för både människa och miljö; bygger klimatsmart och tar ansvar för att utveckla trygghet och attraktiva livsmiljöer. Huge önskar vara den omtänksamma samhällsbyggaren.

Huge erbjuder dig
Hos Huge hittar du en stabil arbetsgivare som värnar om sin personal och eftersträvar balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds möjlighet att påverka och dela erfarenheter med dina kollegor i arbetet med våra system och processer. Huddinge Kommun planerar för 20 000 nya bostäder till 2030 och Huge Bostäder är en viktig medspelare i detta arbete.

Om rollen
Huge behöver förstärka sitt team med en erfaren teknisk specialist inom ventilation. Du kommer att ingå i ett team bestående av erfarna och samverkansinriktade specialister där du leder det övergripande och strategiska arbetet gällande ventilation, OVK och myndighetsbesiktningar. Du kommer att bevaka att ventilationssystemen i fastighetsbeståndet utformas utifrån ett energi- och kostnadseffektivt perspektiv.

Din blivande arbetsplats är på Sjödalskontoret, centralt beläget i Huddinge Centrum. Till Huddinge Centrum finns det goda förbindelser med bussar och tåg. Där finns ca 75 butiker och ett brett av utbud av nöje, service, mat och kultur i en torgmiljö med öppna gator.

I rollen rapporterar du till Chef Teknisk Utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:

 • Planering, samordning och uppföljning av myndighetsbesiktningar.
 • Framtagande av åtgärdsplaner, tidplaner och kostnadskalkyler.
 • Att vara kontaktperson mot tillsynsmyndigheter för OVK-besiktningar.
 • Att medverka i projektgrupper vid ny- och ombyggnadsprojekt.
 • Agera avtalsförvaltare för ramavtal inom ansvarsområdet.
 • Arbete i fastighetssystemet Greenview.
 • Ansvar för Huges projekteringsanvisningar inom ansvarsområdet.
 • Projektleda mindre ventilations- och OVK-projekt.
 • Omvärldsbevakning.

Din bakgrund
Vi ser att du har följande bakgrund för att trivas och lyckas i rollen som teknisk specialist på Huge:

 • Teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet.
 • Mångårig erfarenhet inom ventilations-, konsult- eller fastighetsbranschen.
 • Erfarenhet av projektering och projektledning inom ventilation, OVK och energi.
 • Innehar Körkort B.

Personliga egenskaper 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, sociala färdigheter och ditt intresse för rollen. Vi söker dig som gillar att ta eget ansvar och ha ordning och reda i arbetet. Du bidrar till en trivsam miljö, ett gott samarbete, är trygg i din roll och har lätt för att kommunicera oavsett mottagare. Vidare är du analytisk och lösningsorienterad utan att missa de långsiktiga strategierna.
Du identifierar dig med Huges värdeord: Livskraft, Professionell och Omtanke samt vill bidra till visionen ”Skapa livskraft i Huddinge”.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som teknisk specialist inom ventilation hos Huge Bostäder passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Huge Bostäder med Fasticon. 

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndag 2020-02-09. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl 073 447 52 34. 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.fasticon.se  och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se  
 

Branschkategori VVS
Bransch Ingenjör

 

Om denna position
Arbetsgivare    Huge Bostäder AB
Sjödalstorget 7
14147 HUDDINGE
Hemsida    www.huge.se
Titel    Teknisk specialist inom ventilation
Sektor    Offentlig
Anställningsform    Tillsvidare
Antal tjänster    1

Huge Bostäder AB Teknisk specialist inom ventilation

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-02-09

Ansök nu

Dela detta jobb