teknikjobb.se

Hjullastarförare

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Hjullastarförare

Vi tänker att du har tidigare erfarenhet av yrket. Det är viktig att du är en flexibel person som är framsynt och hugger in där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta och kommunicera. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.

Om oss

Hos oss på Umeå Mark & VA AB finns lång erfarenhet av markbranschen samt bred kompetens. Vi utför alla typer av markarbeten och sätter stort värde i goda relationer till våra kunder. Vi erbjuder helhetslösningar från projektering till färdigställda arbeten. Vår målsättning är att skapa trygghet genom hela projektet. Våra tjänster riktar sig till offentliga beställare, företag och privatpersoner.

Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. För att uppnå bra verksamhet och få nöjda kunder krävs engagerad och kunnig personal. Vi tror att delaktighet skapar engagemang.
Genom korta beslutsvägar och lyhördhet ges våra medarbetare möjlighet att påverka såväl den dagliga produktionen, sin personliga utveckling på arbetsplatsen samt utvecklingen av företaget.

Välkommen att kontakta oss!

 

Dela detta jobb

Hjullastarförare

Umeå Mark & VA AB