teknikjobb.se

Hisstekniker Stockholm Norra

Företag KONE AB
Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Hisstekniker Stockholm Norra

En av våra duktiga hisstekniker går i pension så vi behöver ersätta honom till ett av våra distrikt, Stockholm Norra !

Varför ska du välja KONE? 

Hos oss får du ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds rätt person ett spännande och utmanande arbete i ett företag med mycket höga ambitioner. För dig som motiveras av utveckling finns stora möjligheter till att växa långsiktigt både nationellt som internationellt, för inom 

KONE ser vi inte karriär som en stege ! Vi visualiserar det som en hel klättervägg där du väljer väg upp, ner, åt höger eller vänster. Prova på olika affärsområden, arbeta med prestigebyggnader eller ta dig an utmanande roller. Vi är ett innovativt bolag som ständigt har nya projekt på gång. För att du ska få rätt förutsättningar har vi en egen utbildningsplattform, som du får tillgång till, allt för att du ska kunna växa och utvecklas.

Är det här du?

Tekniker med inriktning mot el/automation/elektronik och förebyggande underhåll, teknisk gymnasieutbildning, gärna inom el/automation/drift o underhåll tillsammans med några års arbetslivserfarenhet från relevanta områden med dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom el, mekanik, lite hydraulik, felsökning och styrsystem.

Tekniker med en analytisk problemlösningsförmåga i komplexa uppgifter, som vet hur man prioriterar och hanterar olika typer av utmaningar som uppkommer i vardagen, som med bra struktur genom en trygg och stabil personlighet behåller lugnet och arbetar systematiskt och metodiskt även i stunder av press. Med ett glatt leende på läpparna och positiv inställning jobbar gärna i närheten av våra kunder och är en lagspelare som skapar bra stämning i teamet.  

Jobbet som tekniker på KONE 

Som tekniker hos oss arbetar du med helhetsansvar i ditt distrikt,  med en blandning av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning,  till akuta uppdrag ute hos våra kunder, och att städa efter sig och hålla ordning ute hos våra kunder är en självklarhet.

I jobbet som tekniker är du ansiktet utåt, och du kommer ha dagliga kontakter med kunderna och ska finnas som stöd för att minimera störningsfria flöden i fastigheterna. Vi vill ju förstås att du har bra dialog med dina kunder och ska kunna förmedla våra olika tjänster så att kundernas personflöden i deras fastigheter blir bättre. 

Du kommer jobba med hissar som levereras med inbyggda uppkopplingar, digitala uppkopplade underhållstjänster som våra kunder har och som kommer göra ditt jobb lättare att planera och jobba mer förebyggande. Men även hissar med äldre teknik, och som kommer ge dig en bred blandning av olika arbetsuppgifter inom service och underhåll. 

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-06-21. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distrikschef Anders Nordin 08-752 37 30 alt

Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan! 

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Dela detta jobb

Hisstekniker Stockholm Norra

KONE AB