teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hisstekniker sökes till väletablerat hissföretag

Företag Barona
Ort
Utgår

2022-02-10

Ansök nu

Hisstekniker sökes till väletablerat hissföretag

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.


Barona söker nu för vår kunds räkning hisstekniker i Göteborgsregionen. Vår uppdragsgivare är ett väletablerat multinationellt företag, Huvudkontoret ligger i Finland med verksamhet i ett flertal länder.
Om du är tekniskt intresserad med fingertoppskänsla för service så har vi jobbet för dig.
Som hisstekniker får du arbeta med härliga, engagerade och professionella kollegor i en miljö där du kan utvecklas, lära dig nya saker och vara med och förbättra framtidens urbana förflyttning!

Om rollen som hisstekniker

Som hisstekniker får du självklart en upplärning & introduktion för att på bästa sätt kunna utföra ditt arbete trivsamt och med skicklighet. Ditt dagliga arbete kommer sedan att bestå av bland annat Underhållsservice, besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt lösa akuta ärenden. 

Som hisstekniker arbetar du både självständigt och i team. Du kommer att kunna utgå hemifrån med egen servicebil, efter överenskommelse.

Du kommer att arbeta i en spännande och varierande arbetsmiljö över ett helt distrikt och få vara en del i arbete med fokus på att hjälpa människor röra sig smidigt, säkert och bekvämt i vår moderna stadsmiljö.

Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är lösningsfokuserad. Du har tidigare erfarenhet från tekniskt/mekaniska arbeten, el och felsökning. Har du en el utbildning och dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med hiss så är det meriterande. 
B-körkort är ett krav.
Din arbetsdag som hisstekniker är din att planera, och därav behöver du ha ett sinne för ansvarstagande, organiserat arbete och noggrannhet i ditt utförande. Din dagliga kontakt med kunder och kollegor kräver en serviceinriktad attityd och en samarbetsvilja. Din insats bygger vidare på nya och redan existerande kundrelationer.

Intresserad?
Vi kan inte ta emot ansökningar via mail (på grund av GDPR-restriktioner) men tveka inte att höra av dig med frågor till Mattias Molin 0735-230890.
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

 

 

Dela detta jobb

Hisstekniker sökes till väletablerat hissföretag

Barona