teknikjobb.se

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Känner du dig också stolt för det arbete du utför ?
Inom vår verksamhet Lyft och Industriteknik i Värmland är vi en grupp om ca 20 kollegor och nu vill vi bli fler! Vi befinner oss just nu i ett expansivt skedeinom både stora och små industrier, kunder i Värmland/Dalsland/Mellansverige och har även flera pågående installationsprojekt.

Vi söker dig som kan och vill jobba med Nyinstallationer av Hiss. Vill du vara med och bygga upp en helt ny Installationsgrupp och själv vara med och påverka resultatet samt din egen karriär?

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten som Hiss tekniker hos oss behöver du i grunden ha kunskap kring mekaniskt / elektriskt underhållsarbeten och ett mycket stort Servicetänkande.
Det är ett krav att du har erfarenhet från Hiss branschen samt stor vana av nyinstallationer.
I rollen som Hiss tekniker kommer du att varje dag möta kunder och kollegor. Så för att trivas hos oss behöver du därför känna dig trygg i att skapa och upprätthålla goda relationer.
Du kommer till stor del att arbeta självständigt och själv lägga upp ditt eget arbete, men med en stark TEAM känsla i ryggen. Det är därför viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt samtidigt som du är strukturerad och får saker gjorda.

Övrigt
Placeringsort antingen Karlstad, Karlskoga/Örebro eller övrigt Värmland
Du som söker har minst B körkort

Ansökan
Vi gör löpande urval, registrera din ansökan så snart som möjligt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Avd Chef Kenth Andersson på telefon 010 4707832 
Projektledare Niklas Persson på telefon 010-4707028

Hiss Tekniker samt Nyinstallation Värmland & Mellansverige

Företag Midroc
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb