teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du teknisk bakgrund och är redo för ett steg mot fastighetsförvaltning?

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Har du teknisk bakgrund och är redo för ett steg mot fastighetsförvaltning?

För kunds räkning söker vi en junior teknisk förvaltare till ett fastighetsbolag inriktat på samhällsfastigheter i Stockholm. Uppdraget startar omgående, är på heltid och förväntas pågå i cirka fyra månader.

Om uppdraget

Under uppdraget kommer du att arbeta med lås-, larm- och säkerhetssystem. Det innebär att du du hanterar felanmälningar inom detta område och regelbundet har kontakt med både entreprenörer och hyresgäster. Du kommer därmed spendera mycket tid ute i fastighetsbeståndet där du kommer att arbeta nära driften och den tekniska förvaltningen.

Din bakgrund

Då rollen innefattar många kontaktytor behöver du ha en god kommunikationsförmåga och förstå vikten av goda relationer. Det är betydelsefullt att du tar eget ansvar och har ett stort engagemang för ditt arbete. För att trivas hos vår kund och i rollen tror vi att du är en engagerad person som vill utvecklas ytterligare inom branschen. Du har ett nära samarbete med övriga delar av förvaltningsorganisationen, samt med entreprenörer och samarbetspartners.

Den ena dagen är inte den andra lik och du driver ditt arbete framåt för att möta kundernas behov på bästa sätt samtidigt som du har fokus på att säkerställa ett gott resultat.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Har du teknisk bakgrund och är redo för ett steg mot fastighetsförvaltning?

Fasticon AB