teknikjobb.se

Har du kunskap om papper/hygienprodukter? Svanen behöver dig!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-22

Ansök nu

Har du kunskap om papper/hygienprodukter? Svanen behöver dig!

Vi behöver förstärka vårt Team som arbetar med papper och hygienprodukter. Arbetet innebär tät kontakt med företag som söker Svanen- och/eller EU-Blomman-licens och deras leverantörer, granskning av ansökningshandlingar, samt att göra kontrollbesök där företagen har sin produktion. Som handläggare på affärsområdet bidrar du även med kompetens och erfarenheter till nordiska kriterieutvecklingsprojekt.

Vi söker dig som har universitet/högskoleexamen med teknisk/naturvetenskaplig inriktning.

Det är viktigt för oss att du har god förståelse för förutsättningarna inom de branscher vi miljömärker varför vi gärna ser att du har erfarenhet från pappers- och/eller hygienprodukt-området. 

För att vara framgångsrik i rollen som handläggare är du van att snabbt kunna sammanställa och granska information. Du är kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, även på engelska. 

Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som med kollegor. Du är strukturerad och använder din analytiska förmåga för att lösa problem och hitta kreativa lösningar. Vidare har du integritet samtidigt som du kan anpassa dig efter skiftande förutsättningar när arbetet kräver. Du har ett gott omdöme vilket innebär att du gör korrekta avvägningar och prioriteringar och du bidrar också med ett positivt förhållningssätt. I rollen som handläggare hos oss värdesätter vi även att du är drivande och samarbetsinriktad.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Vissa resor förekommer, framför allt till de företag som ansöker om licens, varför vi förutsätter att du har B-körkort.

Frågor om tjänsten besvaras av Affärsområdeschef Lukas Sjölén per epost: lukas.sjolen@svanen.se.

Ansök via ansökningsknappen senast 22 augusti 2021. 

Miljömärkning Sverige har det övergripande ansvaret för miljömärkena Svanen och EU-Blomman i Sverige. Bolaget ägs till 100 % av staten. Verksamheten har inget ekonomiskt vinstsyfte och finansieras dels genom en avgift från de företag som har miljömärkningslicenser, dels genom ett statligt bidrag.

Vi erbjuder en modern och flexibel arbetsplats med stort fokus på friskvård, så som generöst motionsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi har 6 veckors semester och flexibla arbetstider med möjligheter att jobba hemifrån. Vårt huvudkontor är beläget på Södermalm nära Medborgarplatsen.

Facklig kontaktperson för Akademikerna är Maria Tengqvist, maria.tengqvist@svanen.se

Facklig kontaktperson för Unionen Lina Webrell, lina.webrell@svanen.se

Vi tackar vänligt men bestämt nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

Dela detta jobb

Har du kunskap om papper/hygienprodukter? Svanen behöver dig!

Miljömärkning Sverige AB