teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du erfarenhet eller stort intresse inom området dagvatten och redo för att uppdragsleda?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Har du erfarenhet eller stort intresse inom området dagvatten och redo för att uppdragsleda?

Nu söker vi för Swecos räkning flera ingenjörer med tidigare erfarenhet, alternativt mycket stort intresse av dagvatten och som vill arbeta med teknisk utredning inom dagvatten, klimatanpassning och ytvattenfrågor. Som konsult på Sweco får du chansen att vara en del av ett sammansvetsat team som brinner för dagvatten och samhällsutveckling. Sweco som bolag erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos Sweco är det bara du som sätter dina egna gränser! Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!Om tjänsten

Academic Work söker en teknisk utredare till Sweco inom gruppen för dagvatten. De senaste åren har arbetat fokuserat på framtagande av dagvattenstrategier och skapande av samsyn inom kommunerna, utveckling av hållbar lokal dagvattenhantering och ytvatten ur åtgärdsperspektiv med koppling till Vattendirektivet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli anställd på Sweco på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konsult på Sweco kommer du hantera dagvattenfrågan både ur kapacitets- och kvalitetshänseende samt delta i alla skeden av stadsbyggnadsprojekt från förstudie till färdig bygghandling, genomförande och funktionsuppföljning. Gruppen som du kommer tillhöra består i dag av 14 medarbetare som genomför en mängd olika typer av projekt. Uppdragen du kommer att arbeta med kan bestå av att skapa en hållbar dagvattenhantering i ett stadsbyggnadsprojekt eller att vara teknikansvarig inom ett större infrastrukturprojekt.

Du kommer till exempel att:

 • Skapa hållbara dagvattenlösningar i stadsbyggnadsprojekt

 • Räkna på föroreningsbelastning och dimensionera dagvattenanläggningar

 • Bedöma miljökvalitetsnormer (MKN)

 • Arbeta och leda projekt av varierande storlek och komplexitet

 • Klimatriskinventeringar

Tjänsten passar dig som har ett starkt intresse för att vara med och bidra till framtidens dagvattenhantering och samhällsutvecklingen i stort. I och med att du har tidigare erfarenhet inom dagvatten alternativt det stora intresset för området, ser vi gärna att du tar dig an och lockas av rollen som uppdragsledare. Som uppdragsledare är du den som ansvarar för projekten vilket är en stor utvecklingsmöjlighet för dig som motiveras av att ta mer ledande roll. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjörsutbildning inom miljö, mark och vatten, samhällsbyggnad eller inom annat relevant område

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då dokumentation och övrig administration kommer göras på båda språken

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av att ha arbetat i Civil 3D

 • Har erfarenhet av GIS

Starkt meriterande:

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom dagvatten

 • Tidigare erfarenhet av projektering

Du kommer ingå i en grupp vars strävan alltid är att uppnå bästa resultat i projekten så ditt engagemang och nyfikenhet är avgörande för att passa in i organisationen. För att dela samma inställning som dina arbetskamrater ser vi att du har ett stort intresse för tekniken, en entusiasm inför att lära dig mer och utvecklas samt en god förmåga att samarbeta med andra. Vidare ser vi att du är strukturerad och kan prioritera ditt eget arbete samt vågar fråga om det är något du inte förstår för att komma framåt i ditt arbete. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stort värde vid dina personliga egenskaper, motivation för tjänsten och intresset för tekniken.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse alternativt omgående

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Stockholm, Kungsholmen

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Sweco är den mest attraktiva arbetsplatser när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos Sweco får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle. Vidare erbjuder de samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Dela detta jobb

Har du erfarenhet eller stort intresse inom området dagvatten och redo för att uppdragsleda?

Academic Work