teknikjobb.se

Hanteringstekniker – Svensk Kärnbränslehantering AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-08

Ansök nu

Hanteringstekniker – Svensk Kärnbränslehantering AB

Ditt nya jobb kommer att göra skillnad.
I minst 100 000 år.

Efter decennier av forskning, utveckling och säkerhetsarbete, är SKB redo att lösa en av vår tids viktigaste miljöskyddsfrågor.

Vi har kunskapen, metoden och tekniken att bygga ett säkert slutförvarsystem för använt kärnbränsle. Det ska skydda människor och miljö i minst 100 000 år.

Nu söker vi fler engagerade människor som vill vara med och att skapa en livsviktig skillnad.

Här kommer du att arbeta
Avdelning Drift ansvarar för driften av SKB:s kärntekniska anläggningar. I Oskarshamn finns mellanlagret för använt kärnbränsle, Clab.
Inom enheten Anläggningsdrift ansvarar vi dels för operativ drift och driftstödsuppgifter inom exempelvis bränslehantering och driftkemi.
Nu söker vi en hanteringstekniker som vill ta ansvar för att det använda kärnbränslet omhändertas på ett säkert sätt.

Vad du kommer att göra

  • Utföra operativa arbetsuppgifter vid mottagning av använt kärnbränsle och härdkomponenter på Clab
  • Vara representant i ändringsverksamheten
  • Vara delaktig i den dagliga planeringen av den operativa bränslehanteringen på Clab

Vi söker dig som har

En teknisk gymnasieutbildning. Alternativt har du erfarenhet av arbete i en kärnteknisk anläggning eller konventionell industri inom tekniska områden.
Som person är du ansvarstagande, strukturerad och säkerhetsmedveten, du har en positiv attityd och du levererar enligt uppsatta mål och policys. Rollen kräver lyhördhet och en god förmåga att samverka och kommunicera på ett tydligt sätt. Andra viktiga egenskaper är tålamod och uthållighet även vid förändrade förutsättningar och situationer samtidigt som du tar egna initiativ för att kunna utföra dina arbetsuppgifter. Du tycker om att varva administrativa uppgifter med praktiska arbeten.

Varför välja oss

Hos oss får möjlighet att utvecklas i en spännande organisation med många sakkunniga experter, såväl nationella som internationella, som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. SKB erbjuder därför till exempel friskvårdsbidrag, arbetstidförkortning samt föräldraledighetstillägg.

I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall.

Övrig information
Rekryterande chef: Martin Hed, 070-336 50 10
Rekryterare: Zanko Dasko, 0702-53 28 96

Fackliga företrädare är för Saco-SKB är Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Carina Gottfridsson, 0491-76 32 30 och för Ledarna Bo Johansson, 073-807 23 23.

Placeringsort: Oskarshamn

Tjänsten kräver en mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Körkort B är ett krav.

Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. SKB arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast den 08 februari 2020 . Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Hanteringstekniker – Svensk Kärnbränslehantering AB

Vattenfall AB