teknikjobb.se

Logga

Handläggande VA-projektör - Stockholm

Företag Pöyry
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Handläggande VA-projektör - Stockholm

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi erbjuder smarta lösningar inom kraftproduktion, transmission & distribution,  skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Pöyrys nettoförsäljning 2017 var 522 miljoner euro och företaget är noterat på Nasdaq Helsinki (POY1V).

5 500 experter. 40 länder. 130 kontor.

Pöyry har en av marknadens starkaste konsultgrupper inom vattenfrågor. I Stockholm finns ett antal nyfikna seniora medarbetare som arbetar med utredningar och projektering av olika vattenprojekt. I Finland, Tyskland och Schweiz finns ett stort antal experter och kollegor som arbetar med vattenaffären. På kontoret i Stockholm finns drygt 100 medarbetare med olika tekniskinriktig i alla åldrar, olika bakgrund och kön. På kontoret känner vi varandra och arbetar för att ha det trevligt tillsammans.

Våra kunder inom Vatten är främst kommuner, kommunala bolag och förbund, myndigheter, entreprenörer och exploatörer samt olika industrigrenar och internationella utvecklingsbanker. Projekten är mycket varierade och anpassas efter kundernas behov, vilket i vissa fall kan ta oss till obebodda trakter på exotiska resmål. Mestadels arbetar vi in-house, med projekt i anslutning till våra egna större kontor i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Gävle och Luleå. Kulturen präglas av en stark laganda med kollegor som alltid hjälper till. Vi letar nu efter dig som vill förstärka vår avdelning med din kompetens!

Om tjänsten
Som handläggande VA- projektör hos Pöyry erbjuds du många varierade arbetsuppgifter, så som: Projektering och utredning av VA- system, ledningsnät, dagvattenanläggningar, reningsverk och avloppsreningsverk. Tyngdpunkten kommer vara projekt rörande ledningsnät och dagvattenhantering.

Det förekommer att uppdrag sker på annan ort och vissa resor ingår i tjänsten, allt beroende av våra kunders behov.

Vi förstår att du till en början inte behärskar alla ovanstående områden, men i denna tjänst kommer du att med nyfikenhet och lagarbete utvecklas till en framtida expert inom VA- projektering. Du kommer få några av branschens mest erfarna experter som närmsta kollegor. Gemenskap och laganda har länge varit nyckeln till vår framgång.

På Pöyry har du möjlighet att anpassa arbetstidens förläggning efter dina behov och möjligheten att jobba hemifrån finns när så arbetesuppgifterna medger det.

Placeringsort är Stockholm, alternativ kan diskuteras.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har ca minst 3 års arbetslivserfarenhet och relevant högskoleingenjörsexamen eller civilingenjörsexamen.

Tjänsten kräver att du kan arbeta strukturerat, planera ditt eget arbete och ta ansvar för både kvalitet och ekonomi inom eget ansvarsområde.

Viktigt är att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska, både i tal och i skrift. Ytterligare språk är meriterande. Finska, tyska, spanska eller portugisiska är mycket meriterande.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Anders Holm, Chef för Vatten i Sverige;anders.holm@poyry.com

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du in genom att följa länken ”Please apply here” här nedan.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Kontakt från annonsförsäljare och rekryteringskonsulter undanbedes.

Dela detta jobb

Logga
Handläggande VA-projektör - Stockholm

Pöyry