teknikjobb.se

Handläggande konstruktör

Som medarbetare på Bjerking äger du framtiden till din egen utveckling, men också en del av företaget. Med omtanke som ledstjärna skapar vi hållbara lösningar för en bättre morgondag. Till vårt team inom konstruktion söker vi nu fler omtänkare som vill vara med och göra skillnad på riktigt. 

Om tjänsten
Byggnadskonstruktion utgör en framträdande och betydande del av Bjerkings verksamhet. Vi har en gedigen erfarenhet av konstruktionsuppdrag inom såväl kommersiella som offentliga byggnadsprojekt. Fördelat på orterna Uppsala och Stockholm arbetar idag drygt 50 medarbetare med konstruktion och nu behöver vi förstärka oss ytterligare i Uppsala för att möta marknadens efterfrågan på våra tjänster. Vi söker nu handläggande konstruktörer med erfarenhet av konstruktionsarbete och god insikt i projekterings- och byggprocessen. 

Utifrån vår erfarenhet och gemensamma kompetens kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster inom bland annat byggnadsprojektering, byggnadsteknik och byggnadsfysik samt utredningar och tekniska rådgivningstjänster i olika skeden och för olika stora projekt.

Som handläggande konstruktör ingår du i projektgruppen och ansvarar för leverans och kvalitet för dina tilldelade arbetsuppgifter inom uppdraget, under ledning av uppdragsledaren.

Dina kvalifikationer
Till rollen som handläggande konstruktör söker vi dig som har:

  • Minst 8 års erfarenhet som byggnadskonstruktör.

  • Relevant utbildning med inriktning konstruktion, civilingenjör eller högskoleingenjör (civilingenjörsutbildning är meriterande). 

  • Bred erfarenhet av projekt inom byggnadskonstruktion

  • God erfarenhet av byggtekniska detaljer och byggfysik. 

  • Goda kunskaper inom statiska beräkningar är meriterande. 

  • 3D projektering i Revit och/eller Tekla är ett krav.

Vi ser gärna att du är strukturerad i ditt arbetssätt och har god planeringsförmåga, kan arbeta självständigt men också stötta juniora kollegor.

Som person arbetar du målinriktat med stort engagemang för ditt arbete och dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att verka i grupp. Du ska trivas med att arbeta i projektform samt ha en egen drivkraft och initiativförmåga. Som person är du ansvarstagande, affärsmässig, förtroendeingivande och lösningsorienterad.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsplats med vänskaplig känsla och trygghet i ett företag med god lönsamhet och hållbarhet i fokus. Vi vill främja ett hållbart arbetsliv genom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage på kontoret och sjukvårdsförsäkring. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i spännande uppdrag. Om du väljer att bli delägare får du möjlighet till vinstdelning i företaget. Välkommen med din ansökan!

Kontakta
Selma Ramovic
Enhetschef
E-mail
010-2118219

 

Handläggande konstruktör

Företag Bjerking AB
Ort
Utgår

2021-08-20

Ansök nu

Dela detta jobb