teknikjobb.se

Linköpings starka utvecklingskurva lockar allt fler nya företag och invånare. Med målet att bli marknadsledande i regionen söker vi nu en lika vass som engagerad handläggande arkitekt.

Om oss
Välkommen till Tengbom Linköping! Här blir du del av ett sammansvetsat team på runt 20 arkitekter, ingenjörer, inredningsarkitekter och landskapsarkitekter i olika åldrar och från olika delar av världen. Vi umgås ofta och gärna, både på och utanför vårt splitternya kontor (som vi förstås ritat själva) mitt i stan.

Expansiva Linköping lockar allt fler nya företag och invånare och förväntas växa mycket i takt med kommande infrastruktursatsningar, inte minst höghastighetsjärnvägen Ostlänken. Tengbom satsar på att bli marknadsledande i regionen. Inför hösten 2019 har vi en rad spännande projekt i startgroparna, exempelvis en större skola, kontor, bostadsprojekt, vårdcentral och vårdboende.

Om dig
Som handläggande arkitekt hos oss bidrar du aktivt till utvecklingen av vårt erbjudande i regionen i nära samarbete med hela teamet. Du är lika mycket en vass arkitekt med öga för både gestaltning och projektering som en affärsdriven relationsbyggare. Självklart delar du våra värderingar. Kanske är du hemvändare, eller helt enkelt nyfiken på hur det skulle vara att bo och jobba här i Linköping?

I nära samarbete med uppdragsansvarig driver du spännande och komplexa projekt från strategisk analys via smarta, värdeskapande processer och fram till resultat som överträffar kundens förväntningar. I rollen ingår bland annat att planera, genomföra och följa upp projektgruppens arbete samt ta ansvar för utredningar. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet som handläggande arkitekt, har jobbat i alla skeden och har förståelse för hela processen, från skiss till färdig projektering. Självklart med gestaltning i fokus. För rätt profil finns goda utvecklingsmöjligheter.

 • Har minst 5 års erfarenhet som handläggande arkitekt
 • Har djupgående kunskap om projektering, kan producera de handlingar som yrkesrollen kräver i olika skeden samt är van att projektera i Revit
 • Har erfarenhet och intresse av att rita detaljer
 • Drivs av nytänkande, hållbar och kvalitativ gestaltning i stora som små uppdrag
 • Är lösningsorienterad, utvecklingsdriven och gillar att jobba i team
 • Engageras av samarbeten som stärker både Tengboms och våra kunders affä

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta gärna Susanne Wettergren.

 • Vi hyllar mångfald och en bred social profil

 • Vi tänker på din tjänste-, sjuk- & familjepension

 • Du får friskvårdsbidrag & medicinsk rådgivning

 • Med flexibla arbetstider blir vardagen enklare

 • Bjussig kultur med stora utvecklingsmöjligheter

 • Hög kunskapsnivå genom prototypande arbetssätt

Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. Vi skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades vi som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Vi är ett innovativt och internationellt team av exceptionella människor, ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill förändra boxen med oss. Vi är nyfikna på dig. Vad vill du bidra med och hur kan du hjälpa oss på vägen in i framtiden? Hör gärna av dig och berätta.

Susanne Wettergren | Kontaktperson

 Skicka email  +46134659037

Handläggande arkitekt till Tengbom Linköping

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb