teknikjobb.se

Till Tengbom i Kalmar/Växjö söker vi nu en erfaren och engagerad handläggande arkitekt som ger oss ännu mer muskler att driva på arkitekturen, affären och kundrelationen. Är det du kanske?

Om oss
Välkommen till Tengbom Kalmar och vårt pop up-kontor i Växjö! Hos oss hittar du ett framåtlutat team i en kultur där gemenskap, mångfald och jämställdhet står i centrum. I dag är vi 35 arkitekter, landskapsarkitekter, landskaps- och byggnadsingenjörer som alla drivs av nyfikenhet, idérikedom, engagemang och en gemensam ambition om att utveckla hållbara och konceptstarka helhetslösningar. Lösningar som stärker våra kunders affärer. Som överträffar deras förväntningar.

Kalmar eller Växjö? Du kan välja. I Kalmar växer just nu Linnéuniversitetet fram mitt i staden som en stark symbol för Kalmar, om du frågar oss. Du som bor här känner såklart till de många nybyggnationsprojekten liksom den historiska stadskärnan, det rika kulturlivet och närheten mellan stad och vatten. Växjö beskrivs i dag som Europas grönaste stad med fokus på en hållbar framtid. Stark tillväxt, öppenhet och trivsel präglar staden.

Om dig
Vi letar efter dig som aktivt vill hjälpa oss att utveckla vårt erbjudande, våra uppdrag och vår affär framåt. Som handläggande arkitekt på Tengbom jobbar du i nära samarbete med uppdragsansvariga och ditt team. Tillsammans ritar ni miljöer som gör avtryck och höjer värdet på våra kunders varumärken och affärer. Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet samt vana och intresse av att upprätta tekniska beskrivningar och rita detaljer. Du brinner för utveckling och innovation och du är en relationsbyggare av rang. Självklart är du lösningsorienterad och älskar att jobba i team. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

 • Har 3-5 års erfarenhet som handläggande arkitekt/ingenjör
 • Har djupgående kunskap om projektering och kan producera handlingar utifrån olika skeden
 • Har erfarenhet och intresse av att rita detaljer
 • Har stor erfarenhet av att projektera i ArchiCad eller Revit
 • Står för kvalitet och långsiktighet
 • Vi hyllar mångfald och en bred social profil

 • Vi tänker på din tjänste-, sjuk- & familjepension

 • Du får friskvårdsbidrag & medicinsk rådgivning

 • Med flexibla arbetstider blir vardagen enklare

 • Bjussig kultur med stora utvecklingsmöjligheter

 • Hög kunskapsnivå genom prototypande arbetssätt

Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. Vi skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades vi som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Vi är ett innovativt och internationellt team av exceptionella människor, ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill förändra boxen med oss. Vi är nyfikna på dig. Vad vill du bidra med och hur kan du hjälpa oss på vägen in i framtiden? Hör gärna av dig och berätta.

Fredrik Genberg | Kontaktperson

 Skicka email  +46 48 01 09 10

Handläggande arkitekt till Tengbom i Kalmar/Växjö

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb