teknikjobb.se

Logga

Händig extrapersonal på timmar

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Händig extrapersonal på timmar

Om arbetsplatsen

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Arbetsuppgifter

Planteringar utan gränser är Helsingborg stads stadsodlingsprojekt med syfte att skapa sociala mötesplatser där stadsodling är ett verktyg för att uppnå detta. Planteringar utan gränser finns i fem stadsdelar, Drottninghög, Fredriksdal, Husensjö och Planteringen. Här odlar vi tillsammans med boende, skolor, förskolor och föreningar. Gå in på https://planteringarutangranser.helsingborg.se/ för mer information.

Vi är i behov av en allt-i-allo som kan hjälpa oss med att sköta våra stadsodlingar. Uppgifter som vill ingå är till exempel gräsklippning, vattning och lättare snickeri-/måleriarbeten.

Kvalifikationer

Det är viktigare för oss med social kompetens och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att man är händig än genomförd skolgång. Har du ett intresse för odling och trädgård är det en fördel, men inget krav. 
Vi vill gärna att du uppger referenser till oss.

Tjänsten är en timanställning på ca 25%.

Anställningens omfattning

Snarast enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   C26133

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Catharina Hedman

HR konsult 042-105829catharina.hedman@helsingborg.se

Anna Kowalik Tidblad

072-2174670 anna.kowaliktidblad@helsingborg.se

Fackliga företrädare

Christina Andersson

SACO 042 105240christina.andersson@helsingborg.se

Petra Ekblad

VISION 042 105803 petra.ekblad@helsingborg.se

Dela detta jobb

Logga
Händig extrapersonal på timmar

Helsingborgs Stad - Stadsbyggnadsförvaltningen