teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hamnoperatörer till Mälarhamnar i Västerås och Köping

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-06-15

Ansök nu

Hamnoperatörer till Mälarhamnar i Västerås och Köping

HAMNOPERATÖRER FÖR SOMMARJOBB TILL MÄLARHAMNAR I VÄSTERÅS OCH KÖPING

Mälarhamnar AB består av hamnarna i Köping och Västerås. De ägs av Västerås Stad och Köpings Kommun. Hamnarna hanterar upp mot 3,5 miljoner ton gods vilket gör Mälarhamnar till en av de större hamnarna i Sverige. För att Mälarhamnar ska kunna motsvara kundernas krav på effektiv och rationell hantering så krävs det att hamnens arbetsresurser tillvaratas på bästa och mest kostnadseffektiva sätt. Denna rekrytering är en del i att motsvara dagens och morgondagens krav. Vi söker dig som höjer kompetensen, tar ansvar och arbetar för en utvecklande framtid!
 

ARBETSUPPGIFTER

I hamnen lossar och lastas det i huvudsak fartyg, järnvägsvagnar och lastbilar. De hanterar även gods i magasin och upplag för kunds räkning. Att arbeta hos Mälarhamnar innebär ett omväxlande arbete i en miljö med internationella inslag där man kan förväntas utföra alla i hamn förekommande uppgifter, beroende på vilken kompetens man har uppnått. Man förväntas arbeta både i Västerås och i Köpings hamn även om man är stationerad i Västerås. Hamnarbetet bemannas av en stolt yrkeskår som genom åren utmanats av allt större krav på kompetens och flexibilitet.

I rollen som hamnarbetare ansvarar du, tillsammans med kollegor och arbetsledare, för en säker och effektiv lossning och lastning av gods till och från fartyg. Du tar tag i problemlösning när behov uppstår och verkar för att föra gruppen framåt med fokus på goda resultat, effektivitet och kundnytta. Du kan även komma att arbeta med diverse underhåll av kranar, maskiner och anläggningar. Du bidrar till en god arbetsmiljö.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och det är avgörande att alla våra hamnarbetare är trygga i sin roll och har fallenhet för att hantera kranar och maskiner.  Du ska alltid bidra till ett gott samarbete och kunna kommunicerar med kunder, medarbetare och andra inblandade. Du har en positiv inställning, god arbetsmoral, är säkerhetsmedveten och ansvarstagande. Du arbetar strukturerat, har en god förmåga att planera, organisera och genomföra. Du har även en förmåga att se helheten och förstår vikten av kostnadseffektivitet. Du ska kunna hantera dator och daglig löpande administration som kan uppstå. Service och kundfokus är en självklarhet.
 

KRAV

  • Gymnasieutbildning med godkända betyg i kärnämnena 

  • B-körkort 

  • Datavana

  • Behärskar svenska muntligt och skriftligt obehindrat då säkerhetshetsarbetet kräver det

  • Goda fysiska förutsättningar


MERTIERANDE

  • Erfarenhet av arbete inom hamn, tung industri eller entreprenad 

  • C-körkort

  • Dokumenterad kunskap för truck, hjullastare eller kran

  • Kan hantera maskiner och kranar av olika typer

 

ARBETSTIDER   
Dagtid

OM TJÄNSTERNA
Vi söker både dig som vill arbeta extra på timmar t ex vid sidan av dina studier eller har annan huvudsaklig sysselsättning och som är intresserad av att jobba i hamnen under sommaren. 
.
Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult  hos vår kund Mälarhamnar i Västerås och Köping.
Tillträde enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. 
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökningar via mail hanteras inte p.ga GDPR. Frågor besvaras av Anki Nordström.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Hamnoperatörer till Mälarhamnar i Västerås och Köping

Eterni Sweden AB