teknikjobb.se

Företagsinformation
Hammarplast Medical är specialiserad på automatiserad produktion av plastdetaljer i höga volymer. Företaget använder sig av två olika produktionsmetoder; termoformning och formsprutning. I över 20 år har vi producerat och monterat medicintekniska plastdetaljer i renrum.

Vi har fyra produktionsställen; Lidköping, Bredaryd och Hägersten i Sverige samt Tallin i Estland.


Tjänstebeskrivning
Nu söker vi en produktionstekniker med inriktning mot underhåll.

Som produktionstekniker kommer du arbeta med utveckling, avhjälpande och förebyggande underhåll av formsprutor, termoformningsanläggning och robotar. Du kommer även att verka som projektledare vid nyinvesteringar av automatiserings och förbättringsprojekt. Vissa kvalitetsverifieringar gällande produkter ingår i din tjänst. Som produktionstekniker har du ansvar för såväl dagliga åtaganden samt långsiktig planering.

Arbetet utförs på dagtid, viss beredskapstjänst ingår i arbetet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå. Du har tidigare arbetat i en liknande roll och det är meriterande om du tidigare har jobbat inom plastindustrin. Du har kunskap av PLC-programmering och felsökning med dator som verktyg. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av elektriska, pneumatiska och mekaniska system, samt att du har förståelse för den problemlösning som systemen kräver. Att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du social, driven och ansvarstagande. Du är lösningsfokuserad och tycker om att arbeta med förbättringsarbete och utveckling. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har högt fokus på kvalitet och du är noggrann. Arbetet kräver också att du är flexibel och kan arbeta brett i din roll.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig att arbeta i en teknikintensiv fabrik med hög automatiseringsnivå. Ett företaget som ser framtida teknikutveckling som en del av resan. På Hammarplast jobbar vi i ett tight team med bra sammanhållning där alla funktioner hjälps åt för att lösa problem och utveckla verksamheten framåt.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 15 oktober. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

logga

Hammarplast Medical AB söker produktionstekniker

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-15

Ansök nu

Dela detta jobb