teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Håltagare

Företag Oleter Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Håltagare

Till vårt team inom håltagning söker vi nu ytterligare en duktig, positiv och driven medarbetare med erfarenhet av golvsågning och håltagning.

Arbetsuppgifter 

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom håltagning såsom borrning och sågning i betong vid t ex renovering och större rivningsentreprenader. Du kommer självständigt att utföra borrning och sågning i vägg, valv och tak med både stor och liten utrustning. Arbetet är stundtals fysiskt tungt och sker vanligtvis utomhus och på olika platser, det är därför en förutsättning att du trivs med den typen av arbete. Våra kunder innefattar företag, industri och privathushåll och du kommer att arbeta i hos både stora såväl som mindre kunder i Kalmar med omnejd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: 
• Har erfarenhet av golvsågning och håltagning
• Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
• Är mångsidig och arbetsvillig
• Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
• Har B-körkort (krav)

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Wetterberg via e-post mikael.wetterberg@ocab.se

Är du intresserad? Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan formulär. Sista ansökningsdatum: 2022-05-31, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.   
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid, snabb start möjlig. 
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. 

 Välkommen med din ansökan! 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.  

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

 

Dela detta jobb

Håltagare

Oleter Group AB