teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Hållbarhetskoordinator (E-learning)

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-08-25

Ansök nu

Hållbarhetskoordinator (E-learning)

Vill  du jobba med ett av Sveriges starkaste och mest folkkära varumärken för en energisnål vardag och en hållbar framtid för kommande generationer? På NIBE:s huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass. Hållbarhet är grundläggande i allt vi gör, från produktutveckling till ett behagligt inomhusklimat för slutkonsumenten,  och därför har vi på NIBE förbunit oss till att följa de 10 principerna i FN:s Global Compact.

Nu söker vi en vikarierande hållbarhetskoordinator i Markaryd med fokus på E-learning till vårt hållbarhetsteam i Markaryd eftersom vår nuvarande hållbarhetskoordinator skall vara föräldraledig fr.om noveber 2022. 

Som medlem i hållbarhetsteamet kommer du tillsammans med dina härliga kollegor att utgöra en viktigt hållbahetsresurs för våra dotterbolag inom NIBE gruppen.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig från september 2022 till januari 2024 med placering på Hållbarhetsavdelningen i Markaryd. Hållbarhetsteamet kommer att behöva förstärkning på flera områden inom en snar framtid och därför finns det goda möjligheter till en forsättning efter vikariatets slut för rätt person.

Som hållbarhetskoordniator med fokus på E-learning är du ansvarig för att tillsammans med bolagens kontaktpersoner och våra IT avdelningar se till att alla berörda anställda får tillgång och information om våra obligatoriska e-learningsurser på NIBE Academy.  Du ska även ta fram deltagarstaistik till bolagen vid förfrågan, samt inför och under vår årliga hållbarhetsrapportering eftersom samtliga bolag behöver denna informationen för att kunna slutföra sin rapportering.

Under rapporteringsperioden (januari-mars) kommer du att ha huvudansvaret för kontroll av utbildningsfrågor, men även vara behjälplig med andra delar av rapporteringen.

Exempel på andra förekommande arbetsuppgifter:

  • Uppdatera och utveckla innehållet på hållbarhetssidorna på NIBE One (intranät)

  • Se till att information från Hållbarhetsavdelningen översätts och distribueras inom NIBE gruppen

  • Driva vidare projektet ” Kommunikation för kvalitet, miljö och arbetsmiljö” inom Nibe AB

  • Delta i projektet ”Jobbportal” inom NIBE gruppen som ska lanseras under 2023

  • Genomföra internrevisoner på Nibe AB (om du har erfarenhet av detta)

  • Utveckla rutiner och stöd för implementering av ISO certifiering hos våra dotterbolag.

DIN BAKGRUND

För att lyckas i rollen som hållbarhetskoordinator är det viktigt att du som person är självgående

och kan organisera och strukturera dina arbetsuppgifter eller nya utmaningar som du tilldelas inom hållbarhetsteamet. Med 150+ bolag i 30 länder med olika kulturer är det en förutsättning att du är social och kommunikativ för att på bästa sätt kunna support våra dotterbolag i deras dagliga och framtida hållbarhetsarbete. Detta innebär även att det är ett krav att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift, men har du ytterligare språkkunskaper ser vi detta som ett välkommet tillskott till hållbarhetsteamet.

Om du har tidigare arbetsliverfarenhet av hållbarhetsfrågor eller ISO (9001, 14001 eller 45001) så är detta meriterande, men inget krav för tjänsten. Vi ser gärna sökande med olika utbildnings -och arbetsbakgrunder (ex. ekonomi, HR, teknik, juridik mfl.) eftersom vi på sikt måste förstärka hållbarhetsteamet och hoppas att du blir en permanent del av vårt gäng efter viakriatets slut.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan så snart som möjligt, men senaste den 25 augusti 2022. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under ”lediga tjänster”. Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljardr kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberdare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Kenneth Magnusson

Cheif Sustanability Officer

073-270 83 73

kenneth.magnusson@nibe.se

Per Åström

Head of Talent

0433-27 30 00

per.astrom@nibe.se

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Hållbarhetskoordinator (E-learning)

NIBE AB