teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Gruppledare produktionskvalitet på beredarfabriken för NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-08-26

Ansök nu

Gruppledare produktionskvalitet på beredarfabriken för NIBE AB

NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu ges möjligheten att vara med och kvalitetssäkra våra fabriker i Markaryd. 

OM TJÄNSTEN

Som gruppledare hos NIBE leder du den dagliga verksamheten inom produktionskvalitet, som innefattar kvalitetstekniker och mättekniker. Du arbetar operativt med att säkerställa produktionskvalitet vid tillverkning av beredare, både i utvecklingsprojekt samt vid serietillverkning. Du driver ständiga förbättringar för att minimera felutfall och kvalitetsbristkostnader samt genomför riskbedömningar, skapar styrplaner och tar fram kontrollinstruktioner. Problemlösning och statistisk analys är en del av vardagen. Du utför även processrevisioner och hanterar avvikelser samt deltar vid övriga interna och externa revisioner. Tillsammans med övriga kollegor stöttar och utbildar du organisationen i olika kvalitetsrelaterade frågor.

Vi välkomnar Dig till ett expansivt företag som investerar för framtiden. Just nu utökar vi kapaciteten i Markaryd för att trygga tillväxten. Du erbjuds en operativ tjänst som kräver stort engagemang och närvaro. Du ingår i kvalitetsavdelningen inom NIBE AB med många kompetenta kollegor samt kontaktytor inom hela organisationen. 

DIN BAKGRUND

Du har en teknisk utbildning från högskola/universitet och/eller flera års praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande industri inom kvalitetsområdet samt arbete med ständiga förbättringar. Erfarenhet från svets och/eller plåtbearbetning ses som meriterande. Du har god kännedom och praktisk erfarenhet av olika verktyg för problemlösning och riskidentifiering, t.ex. FMEA. Vidare har du erfarenhet som projektledare. Viktiga personliga egenskaper är att du är drivande, analytisk, strukturerad, problemlösande, självgående och kan prioritera utifrån angelägenhetsgrad. Tjänsten kräver god kommunikationsförmåga och hög social kompetens.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan så snart som möjligt, men senast den 26 augusti 2022. Ansökan sker via vår webbsida, www.nibe.se under "lediga tjänster".
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina, se kontaktuppgift nedan.    

OM NIBE 

NIBE AB i Markaryd har cirka 1 500 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 

ISO 14001 samt arbetsmiljö enligt ISO 45001. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier. NIBE är en global koncern på fem kontinenter som utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter. Detta bidrar till att våra kunder kan minska sin energikonsumtion och miljöbelastning. NIBE förser också marknaden med komponenter och lösningar för intelligent uppvärmning samt styrning för industri och infrastruktur. NIBE startades för 70 år sedan i en region i södra Sverige, välkänd för sin företagsamhet. Genom målmedvetet arbete har NIBE vuxit till en internationell koncern och har en omsättning på drygt 30 miljarder kronor och mer än 20 000 anställda i över 30 länder. NIBE är börsnoterat under namnet NIBE Industrier på Nasdaq Stockholm, Large Cap-listan, sedan 1997, med en sekundärnotering på SIX Swiss Exchange sedan 2011. Verksamheten bedrivs inom tre olika affärsområden: NIBE Climate Solutions, NIBE Element och NIBE Stoves.

KONTAKTPERSONER

Lina Almgren Nilsson

Kvalitetsansvarig Produktion

0433-27 30 00

lina.a.nilsson@nibe.se

Per Åström

Head of Talent

0433-27 30 00

per.astrom@nibe.se

Länk till den här sidanhttps://www.nibe.eu/sv-se/om-nibe/jobba-hos-oss/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=389&rmlang=SE

 

Dela detta jobb

logga
Gruppledare produktionskvalitet på beredarfabriken för NIBE AB

NIBE AB