teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Gruppchef till Mekaniskt Underhåll Operativt

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Gruppchef till Mekaniskt Underhåll Operativt

Gruppchef till Mekaniskt Underhåll Operativt

Är du en driven och kommunikativ person som för verksamheten framåt? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
 
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
 
Nu söker vi en Gruppchef till enheten Mekaniskt Underhåll på Ringhals.
 
Om jobbet och dina arbetsuppgifter
I rollen som gruppchef ansvarar du för frågorna inom verksamhetsområdet och för att coacha och utveckla inom personal- och verksamhetsfrågor, arbetssätt samt kompetensplanering, inklusive externa resurser. Du har ansvar för gruppens ekonomi och resultat på kort och lång sikt.
 
Som Gruppchef kommer du att arbeta tillsammans med erfarna medarbetare i ett sammansvetsat team som tillsammans leder, planerar och genomför mekaniskt underhåll, både på kort och lång sikt. Arbetsuppgifterna är varierande och till viss del händelsestyrda. I din roll har du därför dagligen en mängd olika kontakter, exempelvis med drift- och skyddspersonal samt övriga underhållsgrupper.
 
Inom enheten finns tre grupper, varav denna är en av två operativa grupper. Du ingår även i enhetens ledningsgrupp där du, i samverkan med övriga gruppchefer, ständigt arbetar och tar ansvar för att uppnå underhållsavdelningens och enhetens förväntade resultat samt utveckling framåt.
 
Om dig
Vi söker dig som:
• Arbetar med tydliga mål och har förmågan att på egen hand driva dina processer framåt

• Är strukturerad och har goda chefs- och ledaregenskaper

• Har lätt för att samverka och samarbeta

• Kommunicerar med tydlighet för att säkerställa att budskap och förväntningar når fram

• Har en teknisk bakgrund inom berört teknikområde

• Är högskole-/civilingenjör med passande inriktning eller har skaffat dig motsvarande kunskap genom erfarenheter beroende på tjänst
 
För att lyckas i rollen behöver du vara mycket engagerande i ditt ledarskap och drivas av att motivera, stärka och utveckla medarbetare i syfte att bidra till en kultur som stödjer underhållsavdelningens arbetssätt samt svarar upp till Vattenfalls fokusområden inom ledarskap; Connect people, Accelerate learning & Drive innovation. 

Du är en god förebild och anser att säkerhet och arbetsmiljö är ytterst viktigt och visar detta i ord och handling genom de beslut du tar.
 
Som person är du en ansvarstagande ledare som brinner för att utveckla underhållsverksamheten på hela Ringhals så att våra mål uppfylls, vidare har du förmågan att fatta nödvändiga beslut som påverkar verksamheten i en positiv riktning.
 
Om oss
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
 
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals
 
Övrig information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Patrik Olofsson tfn 0340-667778

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Sofia Berggren, sofia.berggren@vattenfall.com

Våra fackliga representanter är: Johanna Dannberg – Akademikerna, Eva-Lena Green – Unionen, Lars Nydén – Ledarna, Mårten Walfridsson – SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.
 
Placeringsort: Ringhals

Välkommen med din ansökan senast den 28 augusti 2022.

Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte – sök redan i dag!
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Location: Varberg

Dela detta jobb

Gruppchef till Mekaniskt Underhåll Operativt

Vattenfall AB