teknikjobb.se

loga

Gruppchef teknisk förvaltning

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Gruppchef teknisk förvaltning

Marknadsområde Västra Östergötland söker gruppchef för teknisk förvaltning som ska leda och utveckla verksamheten.

Vad ska du göra?

Som gruppchef för teknisk förvaltning är ditt främsta uppdrag att vara en god ledare för gruppens medarbetare men du arbetar även operativt med egna förvaltningsuppdrag inom teknisk förvaltning.

Du kommer ha personal som utgår från vårt kontor i Linköping.

I rollen som gruppchef ingår att utveckla den tekniska förvaltningen, som är ett växande område.  I din roll som ledare ingår att skapa engagemang och motivation, liksom förutsättningar för medarbetare att kunna utvecklas och ta eget ansvar. Du har också en viktig uppgift att forma ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga och där man samtidigt har roligt och utvecklas.  I ditt chefsansvar ingår frågor som resursplanering, kompetensförsörjning och samverkan med andra delar av verksamheten. Vi vill att du bidrar till att fortsätta utveckla initiativkraft, affärsmässighet och servicekänsla. En del av din tid kommer även att ägnas åt egna kunduppdrag i leveransen. 

Du deltar i budget- och prognosarbetet samt uppföljning av resultat. Du rapporterar till leveranschefen för teknisk och ekonomisk förvaltning.

Som anställd inom Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med teknik- och fastighetstjänster, samt har haft en ledande roll med resultat- och verksamhetsansvar samt personalledning.

Som person är du målmedveten, logisk och strukturerad. Du gillar människor och är relations­skapande, affärsmässig och resultatmedveten. Du ser mervärdet i att utveckla medarbetare och skapa framgångsrika team samtidigt som du vågar ställa krav. Du är kvalitetsmedveten, socialt utåtriktad, har ett starkt engagemang och trivs med att arbeta med många interna och externa kontakter. Du är en drivande och tydlig ledare som har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och informera på ett tydligt sätt.

Tjänsten kräver körkort och placeringsort är Linköping. Viss del av arbetet kommer att ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2020-08-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta leveranschef Fredrik Gunnarsson, Fredrik.Gunnarsson@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Gruppchef teknisk förvaltning

Riksbyggen