teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Gruppchef Stockholm

Företag Mitta AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Gruppchef Stockholm

Noggrann och exakt position är idag viktigt i de flesta byggprojekt, oavsett vad som byggs eller projekteras. Eftersom vi behärskar flera olika former av utrustning och programvaror har vi möjlighet att vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Som gruppchef hos oss får du en roll med stor variation och möjlighet att anpassa rollen efter ditt och gruppens behov. Din chefsroll kombinerar du med att även själv arbeta operativt i projekt, som uppdragsledare eller specialist. Du leder gruppens verksamhet inklusive personal, beläggning, resultat, kvalitet, och kompetensutveckling. Du skapar en god arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för medarbetarna.

För denna roll söker vi dig som har ett genuint intresse för människor, ledarskap, nätverkande och lagarbete.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från branschen med ett brett kontaktnät. Utbildningsmässigt tror vi att du är högskole- eller civilingenjör alternativt har förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll. Du är van vid att arbeta med marknadsarbete och affärsmöjligheter.

B-körkort är ett krav och det svenska språket skall du behärska flytande i tal och skrift då vi håller kommunikationskunskapen högt i våra uppdrag där såväl rapporter som avtal och ändringar kräver detta.

Ansvar

  • Tillsammans med avdelningschef sätta och uppnå ekonomiska mål
  • Bidra till nya affärsmöjligheter
  • Aktivt bidra till utveckling av kontoret och företaget
  • Skapa gränsöverskridande samarbeten och bygga relationer med nya och befintliga kunder

Vi erbjuder dig:

Det vi erbjuder dig är en spännande arbetsplats med eget ansvar och personlig utveckling bland annat genom vår Mitta akademi. Du blir en del av team med härliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med och en arbetsplats där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang och respekt.

Om oss

På Mitta AB brinner vi för att lösa uppgifter och vi är måna om våra anställdas utveckling, både på ett personligt och kompetensmässigt plan. Med stora resurser och hängivenhet är vi företaget som kan lova både våra anställda och kunder en relation som bygger på professionalitet, trygghet och kompetens. Mitta AB är ett kraftigt expanderande företag med en trygg och spännande framtid framför sig. Vi tillhandahåller kvalitativa tjänster inom samhällsbyggnad på ett hållbart sätt, genom ett brett utbud inom geoteknik, laboratorium, mätning, vatten och miljö. Vi sysselsätter över 400 specialister på över 30 orter runt om i Sverige och Finland och fortsätter stadigt att växa.

Placering

Placeringsort är Stockholm.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2022-08-31. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Henrik Malmberg, affärsområdeschef, på tel. 073 624 68 43 eller Annika Engberg, HR-chef, på tel. 072 522 93 30.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Gruppchef Stockholm

Mitta AB