teknikjobb.se

Gruppchef Mek. och Byggmontage- Forsmarks Kraftgrupp

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-12-09

Ansök nu

Gruppchef Mek. och Byggmontage- Forsmarks Kraftgrupp

Gruppen Mek. och Byggmontage ansvarar för att planera, genomföra, prova och driftsätta anläggningsändringar inom områden mekanik och bygg. Gruppen är också ansvarig för all svetsande verksamhet i såväl anläggningsändringar som underhållsverksamhet. Enhetens uppdrag är omväxlande i mening av storlek, uppdragsgivare, teknik, planering och komplexitet vilket i stor grad präglar gruppchefsrollen.

Arbetsuppgifter
Som chef för gruppen Mek. och Byggmontage ansvarar du för gruppens leverans både tekniskt och ekonomiskt. Du ansvarar för planering, resurssättning och genomförande av gruppens arbete. Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare, som i huvudsak består av arbetsledare och montagesamordnare. Du har ett delegerat arbetsmiljöansvar för hela gruppen, som omfattar både inhyrd och egen personal, dessutom har du kontakt och beställaransvar mot ett flertal entreprenörsfirmor. I rollen ingår samverkan med övriga grupper på enheten och inom hela organisationen. Du rapporterar till chefen för enheten Montage och du ingår tillsammans med två andra gruppchefer i ledningsgruppen, där du bidrar med din kompetens för att driva utvecklings- och förändringsarbete inom enheten.

Du behöver ha följande kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasie- eller högskoleutbildning med teknisk inriktning. Har du erfarenhet från svetsande verksamhet, processindustri eller kärnkraft är det meriterande. Vi ser att du har haft en ledande roll tidigare där personal- och arbetsmiljöansvar har varit en del av din vardag. Goda kunskaper i svenska är ett krav, kunskaper i engelska är meriterande.
Som person trivs du med att vara gruppens referenspunkt och du har en förmåga att motivera och stödja medarbetare för att skapa delaktighet och nå uppsatta mål. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan växla mellan att arbeta operativt och strategiskt. Då du kommer ha mycket kontakt med externa och interna parter ser vi att du är trygg och stabil i dig själv och har lätt för att kommunicera och bygga relationer. Du har hög integritet och ett professionellt förhållningssätt.

Vi erbjuder dig
Forsmarks Kraftgrupp AB har cirka 1200 anställda och ingår i Vattenfallkoncernen som erbjuder en intern, europeisk arbetsmarknad vilket kan ge en fantastisk utveckling åt den enskilde – och som koncernen gärna uppmuntrar!

Placeringsort
Forsmark
Det går bussar till och från Forsmark varje vardag anpassade efter arbetstiderna. Vi erbjuder även arbetsbussar på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark. De avgår från respektive centralstation 07.00 och åker tillbaka igen från Forsmark 15.00. På arbetsbussarna får du, om/när arbetet tillåter, möjlighet att arbeta på restid – du jobbar helt enkelt på bussen. Du har även möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.

Kontakt
Information om tjänsten – Rekryterande chef Ulric Hillstedt, 072- 550 31 34 eller Gruppchef NMK2 Erika Kjettselberg, 072-208 28 20.
Information om rekryteringsprocessen – Rekryterare Natasha Velevska, 073- 801 45 80.

Fackliga representanter
Akademikerna – Katarzyna Ciosek Högström
Ledarna – Arvo Jelekäinen
SEKO – Birgitta Nilsson
Unionen – Ralph Vall
Samtliga nås på telefon 0173-81 000

 

Välkommen med din ansökan senast den 9 december 2019.

Sök redan idag! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.
Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har cirka 1200 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid Upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se

Dela detta jobb

Gruppchef Mek. och Byggmontage- Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB