teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Avdelningen Teknik & Service stöttar och servar hela LKAB Svappavaara med automation, media och fastighetstjänster. Vi har god sammanhållning och levererar service med våra kunder i fokus.

Om tjänsten

Vill du vara med och utveckla, och bli utvecklad av, vår mediafunktion?

Vår nuvarande chef Allan pensionerar sig och vi behöver en ersättare till rollen som gruppchef för mediafunktionen i Svappavaara. Allan beskriver arbetsplatsen som mycket varierande och utvecklande eftersom mediafunktionen hanterar vitt skilda frågor som rör vattenuppfordring ur våra dagbrott, process- och dricksvattenförsörjning, VVS, pannskötsel och drift av avfallsdammen.

Som chef över media har du ett kunnigt gäng på ca 15 medarbetare, en produktionsledare, en underhållsingenjör och en planerare som hjälper dig nå verksamhetens mål. Allan har arbeta med att trygga arbetsmiljön, utveckla medarbetarna och verksamheten, vi vill att du tar vidare arbetet till nästa steg. Allan kommer finnas kvar på arbetsplatsen för att överlämna till dig och för att du ska få en trygg introduktion.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för ledarskap. Du kommer ha hand om ett brett område och därför vill vi att du är strukturerad och van vid att arbeta lösningsfokuserat.

Vi ser gärna att du har teknisk högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande utbildning och/eller erfarenhet inom vattenhantering/vvs. Du har tidigare chefserfarenhet.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.


B-körkort och god datorvana krävs. Tidigare erfarenhet av gruvdammar är starkt meriterande eftersom du kommer att ingå i dammsäkerhetsorganisationen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Dagtid med stationeringsort Svappavaara. Beredskap förekommer.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 6 december 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Avdelningschef Niddi Ögren 0980-72809.


Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980–72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Gruppchef Media

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Dela detta jobb