teknikjobb.se

Hestia grundades 2007 och är först i Sverige med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Vi erbjuder våra kunder Asset Management, Ekonomisk Förvaltning, Kommersiell Förvaltning, Teknisk Förvaltning och Fastighetsdrift. Vårt mål är att bli en nära partner för alla fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 30-tal orter i Sverige, Danmark och Finland. Några av våra kunder är Danske Bank, Barings, Alecta, Valad och Samhällsbyggnadsbolaget. Läs mer om oss på www.hestia.se

GRUPPCHEF FASTIGHETSDRIFT STOCKHOLM MED OMNEJD

Nu har du chansen!

Vi söker en öppen, flexibel och kompetent gruppchef till ett av våra team i Stockholm.

Gruppchefens viktigaste uppgift är att leda och fördela arbetet i den egna arbetsgruppen men att också vara arbetsledare och tekniker själv. I rollen ingår att hantera nya uppdrag och vara kontaktperson mot våra kunder. Du är aktiv ute på fältet och stöttar dina tekniker i deras dagliga arbete.

Mera i detalj innebär detta:

  • Personalansvar
  • Driftsansvar, tillsyn och skötsel av fastigheter
  • Kund och hyresgästkontakter
  • Arbetsledning av tekniker, vid behov ska du även själv kunna instruera tekniker och ersätta dom vid frånvaro.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete från kommersiella fastigheter och bostäder. Du är utåtriktad, kommunikativ med vilja och förmåga att leda och få människor att utvecklas. Vi vill att du har en bakgrund som fastighetstekniker, driftledare eller liknande. Du får gärna även ha erfarenhet av personalansvar, arbetsledning eller liknande från branschen. Vi jobbar med ständig utveckling av vår personal och erbjuder kompetenshöjning när du behöver.

Vi arbetar dagligen med ärendehanteringssystemet Mobigo, erfarenhet från liknande system är meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och lätt att lära dig och arbeta i olika datasystem. Vidare ska du kunna kommunicera skriftligt och muntligt i svenska språket samt ha goda kunskaper i engelska. Körkort B är ett krav, resor kan förekomma i tjänsten. Placering är på huvudkontoret och uppdragen är i huvudsak i Norrort.

Har du frågor om den lediga tjänsten kan du kontakta driftchef Eva Arvidsson på tel 08-120 321 65, bitr driftchef Anders Ålund på tel. 070-169 23 13 eller personalchef Per Quant på 070- 590 11 03.

Logga

Gruppchef Fastighetsdrift

Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-28

Ansök nu

Dela detta jobb