teknikjobb.se

loga

Gruppchef energi

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Gruppchef energi

Vi står inför stora möjligheter och utmaningar och nu söker vi en gruppchef med ansvar för att leda och utveckla vår energiverksamhet!

Vad ska du göra?
Ditt främsta uppdrag är att utifrån ett kund- och lönsamhetsfokus utveckla vår verksamhet inom energi och drift samt säkerställa att tjänster enligt avtal utförs med hög kvalitet.

Gruppen består av drifttekniker och energiingenjörer som arbetar med allt från daglig drift och förvaltning till energibesparande projekt i våra kunders fastigheter.

I rollen ingår även ansvar att säkerställa en god och säker arbetsmiljö och att forma ett arbetsklimat som skapar engagemang och motivation liksom förutsättningar för medarbetare att kunna utvecklas och ta eget ansvar. I detta ingår att skapa en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga men där man samtidigt har roligt och utvecklas och där initiativkraft, affärsmannaskap och servicekänsla premieras.

I din roll har du intäkts- och lönsamhetsansvar för den egna verksamheten. Försäljning och utveckling av kundsamarbeten är därmed viktiga inslag i tjänsten.

Övriga arbetsuppgifter som ingår i jobbet är budget- och prognosarbete, verksamhetsplanering och uppföljning av resultat, kvalitet - och kundnöjdhet. Därutöver har du i din roll som chef ett viktigt uppdrag när det gäller frågor som rör ditt personalansvar som till exempel resursplanering och kompetensförsörjning, förebyggande friskvård, rehabilitering, fackliga förhandlingar mm.

Vem är du?
Vi söker dig som har lägst KY-kompetens eller motsvarande inom till exempel fastighetsteknik eller liknande. Du har flera års erfarenhet från branschen. Har du jobbat med fackliga förhandlingar, upphandlingar och kalkylering är det meriterande.

Som person har du ett kundorienterat förhållningssätt samtidigt som du är har en god förmåga att motivera och engagera andra. Du har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla och gillar att möta både kunder och kollegor i ditt arbete. Personligen motiveras du av att utveckla verksamheter och skapa förväntat resultat. Du har en mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift.

Du rapporterar till Leveranschef för ekonomisk-, teknisk-, och energiförvaltning. Tjänsten är placerad i Karlstad.

B-körkort samt tillgång till egen bil erfordras.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att anställa före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 oktober 2020.

Vid frågor om tjänsten kontakta leveranschef Rasmus Widlund, Rasmus.Widlund@riksbyggen.se

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen! <br>

Dela detta jobb

loga
Gruppchef energi

Riksbyggen