teknikjobb.se

Logo
 

Vill du jobba i en spännande och expansiv bransch? Vill du leda ett trevligt, engagerat och ansvarstagande gäng? Har du goda ledaregenskaper, är kommunikativ och drivande? Då kan detta vara jobbet för dig!

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Recipharm.

Analytisk kvalitetskontroll omfattar fysikalisk och kemisk analys av råvaror, halvfabrikat och färdiga produkter. I ansvaret ingår support, validering, kvalificering och förbättringar av analysmetoder och instrument, samt stöd vid utredningar och projektarbete.

Arbetsbeskrivning

Som gruppchef har du personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för din grupp. Du leder 20-talet medarbetare i det dagliga arbetet med fokus på resultat och kvalité. Till din hjälp finns en samordnare i gruppen, du arbetar även nära de andra gruppcheferna inom kvalitetsfunktionen. Du har ansvaret för dina medarbetares utveckling och genomför utvecklings- och lönesamtal. Miljö- och arbetsmiljöarbetet är en viktig del i verksamheten, liksom förbättringsarbete.

Kvalifikationer

Förutom goda ledaregenskaper och tidigare ledarerfarenhet har du högskoleutbildning inom kemi samt erfarenhet från läkemedelsbranschen och ”Good Manufacturing Practice” (GMP).

Som person har du helhetssyn och brinner för att skapa engagemang och delaktighet i arbetet mot uppsatta mål och deadlines.

Du rapporterar till kvalitetschefen.

Information om ansökan

Urval sker löpande. Tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Tobias Björk, AxÖ Consulting, på telefonnummer 070-977 51 00. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Recipharm

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com.

Flytta till Örebroregionen

Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här?

Vill du veta mer? Besök http://www.flyttatillorebroregionen.se/

I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer.

AxÖ Consulting AB har mer än 70 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se. Varmt välkommen med din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2019/39
Kontakt
  • Tobias Björk, 070-977 51 00
Publicerat 2019-02-20
Sista ansökningsdag 2019-03-20

Gruppchef analytisk kvalitetskontroll

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-20

Ansök nu

Dela detta jobb