teknikjobb.se

Godsmottagare till Silex i Järfälla

Ansök nu

Godsmottagare till Silex i Järfälla

Din nya tjänst
Till Silex Micro Systems AB söker vi en engagerad godsmottagare. Silex ligger i absolut framkant av ny teknologi i tillverkning av Micro Electro Mechanical System (MEMS) och företaget växer kraftigt. Tjänsten är en rekrytering. Du blir anställd på heltid och placerad i Järfälla.

Du har en bred tjänst och är lite allt-i-allo inom intern logistik. Ditt huvudsakliga arbetsområde är att ansvara för materialtransporter, hantera in- och utleveranser och sköta godsmottagningen. Exempel på arbetsuppgifter är att registrera och skicka avgående gods, ta emot och registrera inkommande leveranser, hämta och leverera kemikalier och andra material till fabriken, ta ut avfall ur fabriken och köra dessa till avsedd plats mm.

Läs gärna mer om vår kund här: www.silex.se

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning.

Vi tror att du har arbetat i en liknande roll tidigare. Du har god datavana och goda svenskkunskaper samt grundläggande engelska både i tal och skrift. Då tunga lyft kan förekomma så har du bra fysik.                

Du som person
Du är serviceinriktad och är självgående på det sätt att du ser vad som behövs göras och gör det! Som person är du ansvarstagande, noggrann, har ordningssinne och tycker om att samarbeta med andra.

Silex rekryterar långsiktigt, har en modern personalpolitik och rustar för framtiden. Välkommen att söka ett spännande jobb på ett spännande företag.

 Din ansökan
Silex Microsystems har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering, ring gärna ansvariga rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50 om du har frågor angående tjänsten. Vill du söka tjänsten ber vi dig göra det via vår hemsida www.thalamus.se. Då vi intervjuar fortlöpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 900 Mkr och har 300 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex Microsystems en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Bolaget har huvudkontor och fabrik i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex Microsystems är certifierade mot ISO9001.

Dela detta jobb

Godsmottagare till Silex i Järfälla

Thalamus AB