teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

Om företaget / verksamheten: LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Via helhetslösningar hjälper vi kunder att öka effektiviteten och lönsamheten genom att exempelvis erbjuda underhålls- och serviceavtal. LKAB Mekaniska är den del av Division Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKABs kärnverksamhet – brytning och förädling av järnmalm – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB. Divisionens externförsäljning ökar resursnyttjandet, genererar ökade intäkter och innovation samt stärker varumärket på en internationell marknad. Närmare 700 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.

Om tjänsten

LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig och vi genomgår en stor tillväxtfas. Vill just du vara med på den resan?
För att vår verkstad ska fungera optimalt är vi i stort behov av en godsmottagare/hjullastarförare. Du kommer erbjudas ett varierande arbete där du med hjälp av hjullastare arbetar med lastning av inkommande och avgående gods. Godsmottagaren tar också hand om mottagningskontroll och inrapportering till vårt IT baserade lagersystem.
I tjänsten ingår även att ansvara för transporter utanför verkstaden med lätt lastbil.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att skapa ordning och reda och dessutom har erfarenhet att köra hjullastare.
Du kommer få möjlighet att vara noggrann och hålla ett högt kvalitetstänk i ditt arbete, så vi förutsätter att du trivs och är duktig på det.
Det vi har som krav är B-körkort.
Meriterande om du har B2 hjullastare och B1 Motviktstruck.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda möjlighet att utvecklas och växa i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och en dagtidstjänst

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Robert Nyberg 070 – 348 45 12
eller Tore Esberg 070 – 320 00 38

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Erika Taube, 072-70 71 816

Vi ser fram emot din ansökan!

Godsmottagare till LKAB Mekaniska

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb