teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och vi befinner oss mitt i en stark tillväxtfas. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Via helhetslösningar hjälper vi kunder att öka effektiviteten och lönsamheten genom att exempelvis erbjuda underhålls- och serviceavtal. Vi arbetar även med helhetsprojekt, där vi är delaktig från projektering till fullskalig leverans av kompletta lösningar. Vi finns på två arbetsställen i Kiruna med cirka 130 medarbetare och omsätter cirka 300 miljoner.

LKAB Mekaniska är den del av Affärsområde Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKAB:s kärnverksamhet – brytning och förädling av järnmalm – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB. Affärsområdets externförsäljning ökar resursnyttjandet, genererar ökade intäkter och innovation samt stärker varumärket på en internationell marknad. Närmare 800 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.

Om tjänsten

LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig och genomgår en stor tillväxtfas. Vil du vara med på resan? Vi söker en Godsmottagare/hjullastarförare som har en viktig roll för att vår verkstad ska fungera optimalt. För rätt person innebär det ett varierande arbete där du med hjälp av hjullastare arbetar med lastning av inkommande och avgående gods. Godsmottagaren tar också hand om mottagningskontroll och inrapportering till vårt IT baserade lagersystem. I tjänsten ingår även att ansvara för transporter utanför verkstaden med lätt lastbil. Tjänsten är i huvudsak lokaliserad till LKAB Mekaniskas anläggning på Lastvägen i Kiruna.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att skapa ordning och reda, är noggrann samt har ett högt kvalitets- och säkerhetstänk. Du har dessutom erfarenhet av att köra Hjullastare. Befattningen kräver godkända gymnasiebetyg samt B-körkort. Meriterande är om du har B2 hjullastare och B1 Motviktstruck. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Då vi precis som LKAB i övrigt eftersträvar mångfald och en jämnare könsfördelning ser vi gärna fler kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder

Vill du växa tillsammans med oss? Vi kan erbjuda möjligheten att utvecklas och växa i det lilla företagets arbetssätt och stora företagets möjligheter. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och dagtidstjänst. Välkommen med din ansökan senast 2020-11-29, vänta inte med ansökan då rekrytering sker löpande.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Produktionschef Jari Järvelä 070-845 50 73. För frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta HR Business Joakim Särkijärvi: joakim.sarkijarvi@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Godsmottagare

Ansök nu

Dela detta jobb