teknikjobb.se

Gnesta kommun söker en planarkitekt

Företag Gnesta Kommun
Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Gnesta kommun söker en planarkitekt

Arbetsplatsbeskrivning
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland en dryg halvtimme med tåg från Stockholm central. Vi är drygt 11 000 invånare och har ca 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.
Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har ansvar för plan- och bygg, miljö, exploatering, kommunikationer samt övergripande planering. Inom förvaltningen finns även det tekniska verksamhetsområdet som omfattar gata/park, VA och renhållning. Du blir en del i planeringsenheten som för närvarande består av sju medarbetare inom plan, bygg, mark och exploatering.

Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. Gnesta har ett gynnsamt läge med en dryg halvtimme med regionaltåg från Stockholm. Det pågår flera stadsutvecklingsprojekt och kommunen växer mer än någonsin.

Vi söker nu en planarkitekt som vill vara med och utveckla Gnesta kommun. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en driven planarkitekt som vill vara med i arbetet att få Gnesta att fortsätta växa. Vi har flera stora planeringsprojekt som kommer förverkligas de närmaste åren. Vackerby trädgårdsstad är en helt ny stadsdel med 600 bostäder där planarbete pågår. En utvecklingsplan för Gnesta centrum med nya bostäder och upprustning av gator och torg har nyligen beslutats och kommer leda till flera spännande planuppdrag. Vi kommer starta arbetet med en ny fördjupad översiktsplan för Gnesta tätort och vi jobbar även med utveckling i de mindre tätorterna.

Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer delta i förverkligandet av nya spännande stads- och samhällsutvecklingsprojekt genom att huvudsakligen upprätta av detaljplaner och andra utredningar samt aktivt delta i arbetet med kommunens fördjupade översiktsplan för Gnesta tätort. Som planarkitekt i Gnesta kommer du ansvara för kontakter gentemot byggherrar, medborgare och konsulter. Du kommer att delta i förvaltningens utvecklingsarbete som syftar till att skapa effektiva arbetssätt. Du har även goda möjligheter till kompetensutveckling genom att delta i kurser och konferenser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort engagemang för samhällsbyggnad och en högskoleutbildning inom arkitektur, fysisk planering eller likvärdigt. Vi vill att du har några års erfarenheter av planarbete från privat eller kommunal sektor. Som person är du ansvarsfull och positiv. Din sociala kompetens värdesätts då du kommer att ha ett brett nätverk såväl internt som externt. Du har även erfarenhet av att arbete i relevanta kartprogram.

Vi erbjuder dig goda möjligheter till ett omväxlande arbete som också innebär att du får vara med och påverka Gnesta kommuns framtid. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde:

Ansökan
Ansök senast: 2021-06-28
Referensnummer: A1035951

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt
Kontaktperson
Tomas Enqvist
Planeringschef
0158 - 275 173
tomas.enqvist@gnesta.se

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Dela detta jobb

Gnesta kommun söker en planarkitekt

Gnesta Kommun