teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Global Supportansvarig Andritz Technologies AB Stockholm

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Global Supportansvarig Andritz Technologies AB Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ Technologies AB i Stockholm.

Vi söker dig som idag arbetar inom teknisk Support & Service eller vill arbeta med det. För att på bästa sätt komma in i rollen erbjuds du ren rejäl och seriös internutbildning på produkten Flowscanner. 
Som ett led i din gedigna produktinlärning kommer du att spendera en del tid på ANDRITZ outsourcade tillverkning i Vallentuna norr om Stockholm samt att göra besök ute hos kunder i Europa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
# Hjälpa kunde med tekniska frågor på Produkten Flowscanner 

#  Effektivisera och utveckla support verksamheten 

# Ta hand om egna service ärenden via telefon samt uppföljning av dessa

Andritz Technologies är ett oberoende företag inom Andritz Group som är världsledande inom pappers- och massaindustrin och verkar på en marknad med stark tillväxt. Andritz Technologies utvecklar en unik maskin kallad Flowscanner. Med hjälp av patenterad högteknologisk röntgenteknik mäter deras maskin råvarans (träflis) kvalitet och specifika parametrar i realtid och optimerar därmed processkontrollen, resultatet av slutprodukten samt minskar miljöpåverkan.

Ditt kontor finns i Frösunda vik/Stockholm och du har 6 engagerade arbetskamrater bredvid. dig.

Kontoret i Frösunda vik kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.
Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com
 

Din bakgrund
Meriterande bakgrund är teknisk utbildning, gärna men ej nödvändigtvis på akademisk nivå. Du bör ha arbetat på en praktisk nivå för att lättare kunna ta till dig tekniska problem, mestadels inom elektronik.

Vi söker dig som idag arbetar med support av maskiner, apparater eller tekniska system. Med fördel har du tidigare erfarenhet av både praktiska och teoretisk moment och trivs med det.
ANDRITZ Technologies erbjuder dig en plats i det lokala bolaget med stöd av det gigantiska ANDRITZ.

Språkligt krävs god svenska och engelska. Körkort B.
 

Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är serviceinriktad, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, det går mycket bra för ANDRITZ och en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i världen.
 

Din ansökan
ANDRITZ Technologies i Stockholm samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50 Sista ansökningsdag är 30/5-22. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/ www.andritz.com

Dela detta jobb

Global Supportansvarig Andritz Technologies AB Stockholm

Thalamus AB