teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hos oss på Milessons Glas & Montage arbetar vi med allt som har med glas att göra. Allt från glasreperationer till större glasmontage. Vi är idag 11 anställda och på grund av vår kraftiga tillväxt söker vi fler kollegor till vårt team. Vi är lokaliserade i Malmö men utför arbeten över hela Skåne.

Vårt sammansvetsade team består av blandade åldrar och erfarenheter. För oss är trivseln och arbetstillfredsställelsen viktig då det genomsyrar vår arbetsmiljön och hela arbetsprocessen.

Att arbeta som glasmästare/glasmontör hos oss innebär att du får dagliga ärende och hjälper våra kunder med fönsterreperationer, justeringar, glasbyten m.m. Du kommer också få arbeta på större projekt där vi monterarb.la glasräcken, inglasade balkonger, fasadpartier fönster & dörrpartier.

Vad vi söker

Vi söker någon som har erfarenhet inom bygg- eller hantverkarbranschen. Om du har erfarenhet eller utbildning inom glasbranschen är det ett plus.

Det vi lägger allra största vikt vid är hur du är som person samt vilka egenskaper du besitter när du tar dig an en arbetsuppgift. Vi söker någon som är drivande, kreativ och självständig. Vi behöver någon som inte är rädd för att ta eget initiativ, finna egna lösningar och som har en djup ansvarskänsla för sitt arbete. Våra kundrelationer är väldigt viktiga för oss så det krävs att du bemöter våra kunder och samarbetspartners med respekt och vänlighet.

Som kollega ser vi att du tar dina arbetsuppgifter på allvar och att du anstränger dig när du arbetar med andra. Det är viktigt att du är hjälpsam, respektfull och vänlig i bemötandet till dina kollegor.

Krav: B-körkort

Ansök

Vill du vara med på vår spännande resa i glasbranschen med stora utvecklingsmöjligheter? Är du vår nya kollega?

Kvalifikationer

Meriterande

  • Gesällbrev, glasmästaryrket

  • Balkonginglasning

  • Brandglas, monteringsvana

  • Fasadglasning

  • Gesällbrev, glastekniker

  • Glastak, monteringsvana

Språk

Krav

  • Svenska

Körkort

Krav

  • B

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Kantyxegatan 25 B

21376 Malmö

Arbetsgivaren

Milessons Glas & Montage AB

Logo

Glasmästare / Glastekniker

Ort
Utgår

2022-10-19

Ansök nu

Dela detta jobb