teknikjobb.se

Gjutare till Åkers Sweden AB, Åkers styckebruk

Arbetsuppgifter
Vi förstärker vår organisation och förstärker nu med några medarbetare. I rollen som gjutare har du en viktig del i det dagliga operativa arbetet i vår produktion. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa gjutning för valsprocessen, vilket innebär flera moment såsom att forma, belägga och gjuta valsar. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete i vår verksamhet så det är givetvis något som ingår i dina arbetsuppgifter hos oss. Arbetet kommer att utföras på 2-skift.

Vem är du?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning som är relevant för denna tjänst. Du har gärna erfarenhet från verkstadsindustrin. Det är ett krav att du har god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom du kommer att kommunicera med flera funktioner inom företaget och måste klara av att läsa instruktioner och dokumentera avvikelser. Det är meriterande om du har traverskort.

För att trivas i denna roll tycker du om att arbeta i ett högt tempo med mycket variation.  Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du äger stort personligt driv, har god samarbetsförmåga och fungerar bra i grupp.

För mer information kontakta gärna Produktionsledare, Andreas Johansson, tel. 0159-32247, andreas.johansson@akersrolls.com 

Facklig företrädare:
Niklas Strömberg, tel. 0159-32200, jernbruksklubben@akersrolls.com

Vänligen märk din ansökan med ”gjutare”. Vi kommer att tillämpa löpande urval, vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Skicka gärna in din ansökan snarast!

Om Åkers Sweden AB
Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, som är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri och tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 170 anställda och vi har vår produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, som ligger i Strängnäs kommun ca 75 km från Stockholm. Åkers Sweden AB producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss nu i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Om Union Electric Steel Corporation
Union Electric Steel Corporation är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Bolaget tillverkar även göt- och smidesprodukter till olja- och gas, aluminium- och plastindustrin. Union Electric Steel Corporation har produktionsanläggningar i Storbritannien, Sverige, Slovenien och Kina. Koncernens huvudkontor ligger i Carnegie, Pennsylvania, USA. Union Electric Steel Corporation är ett dotterbolag till Ampco-Pittsburgh Corporation. http://www.uniones.com 

Gjutare till Åkers Sweden AB, Åkers styckebruk

Ort
Utgår

2021-10-14

Ansök nu

Dela detta jobb