teknikjobb.se

GIS-ingenjör

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

GIS-ingenjör

Vill du arbeta med geografisk lägesdokumentation för vår infrastruktur i en stad som växer så att det knakar?

Nu söker vi ytterligare en kollega till enheten Distribution Projekt Geodesi som är en del av avdelningen Projekt.

Som GIS-ingenjör kommer du att arbeta med upprättande och revidering av anläggningsdokumentation. Du ansvarar för ajourhållningen av ledningsdokumentation för elnät, fjärrkyla- och fjärrvärmenät, gasnät, optonät, styr och signalkabelnät.

I din roll som GIS-ingenjör ingår även att utveckla kartprodukten och effektivisera för beställaren. Du ansvarar för framställning av olika kartpresentationer, exempelvis nätöversikter och analyser. Vidare driver du utvecklingen i programvaror så som dpSpatial och Master Concept. Du kommer även att arbeta med utvecklingen av arbetsmetoder och ledningsprodukter i samarbete med beställaren.

Dina kvalifikationer:

För att trivas i rollen som GIS-ingenjör är du noggrann och driven, du kan arbeta självständigt och agera flexibelt. Dagliga kontakter med både interna och externa parter ingår i rollen därför ser vi gärna att du är serviceinriktad, håller ledtider och har ett gott ordningssinne. Vi är en liten grupp så det är viktigt att du är prestigelös och har god samarbetsförmåga.

Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning som GIS ingenjör på 120 p (180 hp), alternativt annan inriktning eller kompetens som bedöms lika värdefull. Du har minst ett års yrkeserfarenhet inom området och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledningsdokumentation.

Avdelningen DP ansvarar för projektledning, projektering, dokumentation, entreprenadjuridik och besiktning. Här finns också koncerngemensamma funktioner för remisshantering, inmätning och markförhandling- och fastighetsjuridik. Din chef blir Hillevi Rubendahl.

- För mig som chef är det viktigt att vara närvarande och samtidigt synliggöra mina medarbetare. Jag vill att mina medarbetare skall ha möjlighet att utvecklas och få de förutsättningar som behövs för att kunna prestera till sin fulla potential. De ska ha ett eget driv till att vilja förbättra verksamheten och samtidigt bidra till en positiv atmosfär där alla arbetar tillsammans och hjälper varandra.

Vill du veta mer om Hillevi är du välkommen att läsa mer i hennes profil på Linkedin.

Låter det här som en intressant tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urval kommer att ske löpande, skicka oss därför gärna din ansökan redan idag.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2019-11-03

Kontaktpersoner
Hillevi Rubendahl
tfn: +46 031-626161

SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Dela detta jobb

GIS-ingenjör

Göteborg Energi