teknikjobb.se

Svedala kommun växer och utvecklas! Mod, engagemang, öppenhet och hållbarhet är värdeord som präglar vardagen på kommunen. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver. Nu söker vi en ny medarbetare till Strategisk planeringsenhet.  

Uppdrag

Välkommen till vår Strategiska planeringsenhet i Svedala där vi jobbar med strategisk samhällsplanering, exploateringfrågor, lokaliseringar, planläggning samt natur- och miljöfrågor. Svedala kommun är en expanderande grön landsbygdskommun i direkt anslutning till storstadsregionen där det finns stort intresse för att bygga, bo, besöka och verka.

Vi behöver en kunnig och kreativ GIS-ingenjör som kan leda kommunens GIS-arbete in i framtiden.

Du kommer arbeta med att utveckla GIS i hela kommunens organisation. En huvuduppgift är att administrera och samordna kommunens GIS-data i Geosecma for ArcGIS. Moduler finns för fastigheter, VA, Park och Gata.

GIS-ingenjören gör informationen tillgänglig för användarna och administrerar behörigheter och uppdaterar data och metadata. Vi vill utveckla vår användning av GIS i kommunitativt syfte för att bättre kunna hjälpa, informera och serva våra kommuninvånare. I arbetsuppgifterna ingår också att analysera, bearbeta och presentera data med syftet att få ett bättre, snabbare och mer tillförlitligt kunskapsunderlag för handläggning inom olika verksamhetsfält.

Kompetens

Vi söker dig som har GIS-ingenjörsexamen eller annan relevant högskoleutbildning med påbyggnad mot GIS-området. Du behöver ha några års arbetslivserfarenhet från kommunal, privat eller statlig tjänst. Du har goda tekniska kunskaper och insikt i hur GIS kan användas inom olika verksamheter. Du har erfarenhet av hantering av olika GIS-verktyg och databaser. I Svedala används Geosecma for ArcGIS och ArcGIS online så har du erfarenhet från dessa ser vi det som en fördel.

För att lyckas i denna roll bör du ha ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt ha lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla kontakter. Som person är du modig, engagerad och kreativ, gillar nya utmaningar och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
 

Arbetstid/varaktighet

Tillvidare med start omgående eller enligt överenskommelse.

Heltid, dagtid. Flexmöjlighet finns.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt:
  • Karin Gullberg, Tf Strategisk planeringschef/stadsarkitekt, Karin.Gullberg@svedala.se, 040-626 81 81
  • Jeanette Widén Gabrielsson, Planarkitekt, Jeanette.WidenGabrielsson@svedala.se, 040-626 83 95
  • Cecilia Gustafsson, GIS-ingenjör, Cecilia.Gustafsson@svedala.se, 040-626 80 83
  • Fackliga kontakter, nås via kundservice, 040-626 80 00

GIS-ingenjör

Företag Svedala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb