teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Geotekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-22

Ansök nu

Geotekniker

Har du ett stort intresse för geoteknik och lång erfarenhet inom geoteknik från bygg- och anläggningsbranschen med erfarenhet av anläggningsprojekt i stadsmiljö? Tycker du att det är kul att dela med dig av dina kunskaper till mer juniora kollegor och bidra till en kompetensutveckling inom bolaget? Då är denna roll för dig!

Arbetsuppgifter och utmaningar

Eftersom du har expertkunskaper inom Geoteknik förväntas du aktivt medverka i strategi- eller utvecklingsarbeten på kontoret i syfte att kvalitetssäkra och underlätta för processer inom geoteknik. 

I rollen kommer du att fungera som expertstöd till både våra egna projektledare och till anlitade konsulter och entrepenörer. Uppdragen ofattar alla typer av geotekniska frågor (stabilitet, sättningar, grundläggning, förstärkningsåtgärder, konstruktioner, schaktning i gator/vägar mm) i alla faser från tidig planering, detaljprojektering och i utförandeskedet, ofta med besiktningar på plats. Med din erfarenhet kan du se helheten och komma med förslag på lösningar i projekten. Du kommer hjälpa bolagets projektledare att hantera arbetet med geotekniska utredningar med hjälp av underlag från din avdelning och externa konsulter. 

Arbetet innefattar bland annat upphanding och granskning av geotekniska utredningar och byggtekniska handlingar. I ditt arbete har du kontakt med såväl interna medarbetare, myndigheter, exploateringskontoret och andra kommunala förvaltningar, samt externa geotekniska konsulter och allmänheten. Du kommer att utgöra en viktig intern remissinsats. 

Din profil

Vi söker dig med högskoleutbildning inom geoteknik, tll exempel Väg- och vatten eller Samhällsbyggnad. Du har flerårig erfarenhet i liknande roller med god kunskap inom geoteknik. Med lång erfarenhet av geteknik inom bygg- och anläggning är du van vid arbete i komplex stadsmiljö. Arbetet sker i Stockholm och Huddinge med stor vikt på kunskap och erfarenhet av utmanande geoteknik i framförallt gatumiljö. 

Du har även beställar- och viss upphandlarkompetens samt kunskap om PBL, Boverkets regler och styrande dokument. Du brinner för att utveckla rutiner som är kopplade till ditt och avdelninges arbete, arbetar självständigt och driver ditt eget arbete. Du tänker strategiskt och tillämpbart. Du är analytisk, strukturerad och med noggrannhet ser du helhet och föreslår lösningar. I möte med andra är du serviceinriktad och kommunikativ. 

Ansökan

Denna rekrytering genomförs i samarbete mellan Stockholm Vatten och Avfall och WE:SOURCE, för ytterligare information om tjänsten kontaktar du ansvarig rekryterare, Saideh Mousavi genom att mejla saideh.mousavi@we-source.se 

Dela detta jobb

Logga
Geotekniker

Stockholm vatten och avfall