teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fysisk planerare/Planarkitekt

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-02

Ansök nu

Fysisk planerare/Planarkitekt

Plan- och byggenheten

Arbetsplatsen

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en verksamhet med en stor spännvidd innehållande enheterna gata/park, vatten- och avlopp, plan- och bygg, fastighet, kost samt lokalvård och tillhörande administrativa tjänster.

Tjänsten är placerad på samhällsbyggnadsförvaltningens plan- och byggenhet. Arbetet styrs av byggnadsnämnden med ansvar för fysisk planering, bygglov, kartverksamhet och som även är trafiknämnd.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är placerad på samhällsbyggnadsförvaltningens plan- och byggenhet. Arbetet styrs av byggnadsnämnden med ansvar för fysisk planering, bygglov, kartverksamhet och som även är trafiknämnd.

Som fysiskplanerare/planarkitekt kommer du att spela en viktig roll i arbetet med att forma och skapa förutsättningar för Karlsborgs framtida fysiska utveckling. Din huvuduppgift kommer vara att handlägga detaljplaner från tidig idé till genomförande, men du kommer även att arbeta med gestaltningsfrågor samt ha ett övergripande ansvar för den fysiska planeringen.

Karlsborg kommun samverkar med Tibro och Hjo kommuner och denna tjänst kan medföra arbete även i dessa kommuner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fysisk planerare eller arkitekt och helst med några års praktisk erfarenhet av planarbete. Du ska ha god kännedom om den lagstiftning som styr verksamheten. Som person är du positiv och har ett starkt engagemang för stadsbyggnadsfrågor och fysisk planering. Du har lätt för att samarbeta, men kan även jobba självständigt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Erfarenhet av arbete inom en kommun eller annan offentlig verksamhet är meriterande. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet krävs.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. 
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Efter överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Karlsborg

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

445407

Kontakt

  • Tove Wirtberg, 0505-17271

Facklig företrädare

  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00

Publicerat

2021-11-02

Sista ansökningsdag

2022-01-02

Dela detta jobb

Fysisk planerare/Planarkitekt

Karlsborgs kommun