teknikjobb.se

Företagsinformation
Fyrkantens Ventilation är ett familjeföretag som bildades 1980 och har sitt säte i Mellby, ca en mil sydväst om Lidköping. Idag är vi ca 65 anställda och har en omsättning på 145 mkr. Fyrkanten arbetar främst i Västsverige och finns idag representerat med kontor och verkstad i Lidköping och Trollhättan. Vi utför projektering, tillverkning, montering och driftsättning/injustering av alla typer av ventilationsanläggningar.

Fyrkantens Ventilation har som mål att förbli ett av regionens ledande företag inom luftbehandlingsteknik genom att verka för att varje uppgift som erhålls ska utföras på ett sådant sätt att den blir en god referens för nya kunder.

Tjänstebeskrivning
Vill du arbeta i en roll där du har möjlighet att ta ett helhetsansvar i projekt och får vara en del av hela processen? Har du ett sinne för analys och strategi? Då kan du vara vår nästa projektledare.

Som projektledare arbetare du i en bred roll där du har mycket kontakt med kunder, partners och medarbetare. Du ansvarar för att leda och styra projekten från tidigt skede till godkänd slutbesiktning med fokus på kalkyl, budget, kravställning samt kundkontakt. Du kommer ansvara för flera projekt samtidigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är strukturerad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och sätter laget framför jaget. Du kan engagera andra och är trygg i dig själv som ledare. Du är analytisk utan att vara detaljstyrd och tror på andras förmåga att lösa problem. Flexibel, noggrann och effektiv är egenskaper vi värderar högt.

För att vara aktuell för tjänsten har du tidigare erfarenhet inom projektledning. Har du dessutom erfarenhet och kunskaper inom installationsteknik och ventilationbranschen är det mycket meriterande. Ekonomiska kunskaper och kunskaper inom entreprenadjuridik är också meriterande.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa Magnus Fagerberg tel 070-7858637. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

logga

Fyrkantens Ventilation söker projektledare

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb