teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tjänsten

Vänder sig till dig som är teknikintresserad, serviceinriktad och lösningsorienterad.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med utvecklingsmöjligheter.

Vårt serviceteam består idag av 8 medarbetare som arbetar med koordination, support, installation, besiktningar, underhåll och service av navigations- och kommunikationsutrustningar. Arbeten utförs på vår fräscha serviceverkstad eller ombord på fartyg både i Sverige och utomlands.

Om dig
Du är initiativrik och trivs med att arbeta både självständigt och i ett team. Du har stor ansvarskänsla, då utrustningen är av väsentlig betydelse för våra kunder och deras fartygs dagliga drift. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift då support ingår i jobbet både via mejl och telefon.

Våra arbetstider kan variera då vi styrs av våra kunder och fartygens tillgänglighet så det innebär att du behöver vara flexibel.

Kvalifikationer

 • Elektronikutbildning, som lägst en examen från ett tekniskt gymnasium eller motsvarande.

 • Grundläggande nätverks- och IT-kunskaper.

 • Behärskar svenska och engelska väl, både muntligt och skriftligt.

 • B-körkort.

 • Erfarenhet av den marina sektorn är meriterande.

 • Positiv och nyfiken

 • Händig

 • Driven och tycker om att hugga i när det behövs

 • En lagspelare och är van att arbeta i team

 • Intresserad av sjöfart och båtliv

 • Lösningsorienterad

 • Våra utrustningar är placerade fågel, fisk och mittemellan så det innebär att du behöver både klättra och klara arbeten i trånga utrymmen.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning och börjar med en sex månaders provanställning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Om du tycker att det låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt till: gustav.wallin@netjobs.se - märk din ansökan med "Servicetekniker".

Om arbetsgivaren

Furuno är ett globalt verksamt företag och marknadsledande inom marinelektronik med ett brett produktsortiment för handelssjöfarten, det större utsjöfisket och fritidsbåtsägaren. Vi utvecklar och producerar utrustning inom huvudområdena navigation, kommunikation och fisksökning samt har produkter för landmobila applikationer. Furuno är känt för hög kvalitet, stor driftsäkerhet och satsar kraftigt på utvecklingen av framtidens marinelektronik och IT-lösningar.

Furuno Sverige AB, beläget i Högsbo, är ett helägt bolag under Furuno Danmark A/S som ingår i den japanska Furuno Electric koncernen. Vi är ett härligt gäng på 17 personer som sitter i nyrenoverade lokaler med närhet till busshållplats och med parkeringsplatser utanför entrén. Vi erbjuder kollektivavtalade förmåner såsom tjänstepension, reglerad övertidsersättning, tillämpade försäkringar samt friskvårdsbidrag.

logo

Furuno Sverige söker ytterligare en servicetekniker!

Företag Furuno
Ort
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb