teknikjobb.se

FUKTTEKNIKER TILL UPPSALA

Ansök nu

FUKTTEKNIKER TILL UPPSALA

Vi söker dig som vill vara med på resan att bygga Sveriges ledande aktör inom avfuktning och utredning. Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarnna inom branschen. Recover ägs sedan mars 2020 av EQT och driver verksamheten i Sverige under varumärkena Betongborrargruppen, Demolit, MISAB Gruppen och Relita. Samtliga varumärken byter namn till Recover vid årsskiftet.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom skadeutredning och fuktutredningar. Undersökningar och mätningar i samband med fukt-, mögel och vattenskador samt skriva rapporter till kund. Du kommer i tjänsten att ha möten med beställare och brukare i byggnader. Du ska kunna göra presentationer samt ge förklaringar av rapporter och analyssvar.

Kunderna består främst av offentliga beställare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Du ansvarar för kunduppdragen från första kontakten till uppföljning och det dagliga arbetet består både av kundkontakter och administration. I tjänsten utgår du från kontoret i Uppsala. Ditt arbetsområde är i huvudsak Mälardalen, men även uppdrag på andra orter kan förekomma.

Vi söker dig som
Har en social och pedagogisk läggning och är intresserad av människor. Du kan arbeta under stort eget ansvar och är noggrann samt omsorgsfull i din yrkesutövning. Du är van och trivs i en miljö som präglas av inspirerande utmaningar. Det är viktigt att du behärskar fuktteknik, ventilation- och luftrörelser. Du är van att utföra fuktmätning och kan hantera mätinstrument. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Krav
B-körkort
Minst tre års erfarenhet av liknande arbete
Goda datorkunskaper

Meriterande
Erfarenhet av projektledning/konsultverksamhet
Byggteknisk utbildning och kompetens från kalkylprogram som MEPS
RBK-utbildning

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan senast 8 oktober!

Kontaktperson

Mathias Jensen

Affärsområdeschef Skadeservice Tf Regionschef Göteborg

Tel  010 - 143 00 03
mathias.jensen@relita.se

 

Dela detta jobb

FUKTTEKNIKER TILL UPPSALA

Relita Industri & Skadeservice AB