teknikjobb.se

Fukttekniker / Installatör

Företag Oleter Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Fukttekniker / Installatör

Avfuktningsavdelningen i Norsborg växer och söker fler medarbetare. Vi söker dig som är en självständig och driven person till en omväxlande och utvecklande tjänst som installatör hos oss. För rätt person finns det goda möjligheter att bli en kvalificerad Fukttekniker. Vi erbjuder möjligheten att få arbeta med trevliga kollegor i ett företag som växer och expanderar. 

Arbetsuppgifter 
Som Installatör hjälper du våra fukttekniker och hantera fuktskador samt att arbeta med förebyggande åtgärder. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom, avfuktning, åtgärder i samband med vattenskador och utredningar relaterade till fuktproblem. I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för tidsplanering, projekt- och för den löpande kundrelationen. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll som fukttekniker.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som: 
• Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda  
• Har god datavana 
• Har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift 
• Har B-körkort (krav) 
• Har erfarenhet av praktisk yrke eller utbildning är meriterande 
• Erfarenhet från sanering ses som meriterande 

Tidigare erfarenhet av arbete med fuktåtgärder är önskvärt men inte ett absolut krav. Vi erbjuder både internutbildning och externa kurser för rätt person med förutsättningar och egen vilja att utvecklas. 
För att trivas hos oss tror vi att du är engagerad, effektiv och flexibel. Vi tror också att du är en problemlösare som strävar efter att hålla en hög kvalité på ditt arbete. 

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och utbildningar. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mattias.berg@ocab.se

Är du intresserad? 

Sista ansökningsdatum: 30/9 , vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. 
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid 
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. 

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan! 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.  

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Fukttekniker / Installatör

Oleter Group AB