teknikjobb.se

Fukttekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2021-11-01

Ansök nu

Fukttekniker

Vi söker därför en självständig och driven person till en omväxlande och utvecklande tjänst som fukttekniker hos oss. Vi erbjuder möjligheten att få arbeta med trevliga kollegor i ett företag som växer och expanderar. 

Arbetsuppgifter 
Som fukttekniker hjälper du våra kunder att besiktiga och hantera fuktskador samt att arbeta med förebyggande åtgärder. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom fuktbesiktning, avfuktning, åtgärder i samband med vattenskador och utredningar relaterade till fuktproblem. I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för tidsplanering, projekt- och för den löpande kundrelationen. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som: 
• Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda 
• Har erfarenhet av byggnationer och konstruktioner 
• Har god datavana 
• Har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift 
• Har B-körkort (krav) 
• Utbildning inom fuktteknik, utrednings-/ provtagningsmetodik är meriterande 
• Erfarenhet från byggsektorn ses som meriterande 

Tidigare erfarenhet av arbete med fuktåtgärder är önskvärt. Vi erbjuder både internutbildning och externa kurser för rätt person med förutsättningar och egen vilja att utvecklas. 
För att trivas hos oss tror vi att du är engagerad, effektiv och flexibel. Vi tror också att du är en problemlösare som strävar efter att hålla en hög kvalité på ditt arbete. 

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och utbildningar. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Karhu på mail: thomas.karhu@ocab.se  

Är du intresserad? 

Sista ansökningsdatum: 2021-11-30, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. 
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid 
Omfattning: Heltid, tillsvidare 

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan! 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.  

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

 

Dela detta jobb

Fukttekniker

Oleter Group AB